Magazin > VIP
4997 ogledov

Tako na rajskem otoku živi sanjska Kaja Cesar

Kaja Cesar Instagram
Pokazala svoje stanovanje na Tenerifu ...

Kajo Cesar smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je borila za srce Gregorja Čeglaja. Kmalu po šovu sta se s kolegico Anjo Širovnik preselili na Tenerife. Dolgo sta bili videti nerazdružlijivi, a se je to spremenilo.

Kaja je za Žurnal24 povedala, da nista sprti, druga od druge pa sta se po njenem mnenju oddaljili, ker imata različen življenjski stil, razlikujeta pa se tudi značajsko. 

"Po nekje enem letu življenja v tujini sva se preselili. Jaz sem šla živet bližje šoli za deskarje na valovih, v kateri tudi delam. Tukaj je tudi moja družba. Anja pa se je s fantom preselila v mesto, ki je od mene oddaljeno nekje 25 minut vožnje z avtom. Ker se najina življenjska stila razlikujeta in sva si tudi karakterno različni, sva izgubili stik, še vedno greva kdaj na pijačo, ni pa več toliko skupnih točk," je Kaja povedala julija, nedavno pa na Tik Toku pokazala svoje novo domovanje na rajskem otoku. Vam je všeč?

@casarkaja Replying to @Lejica 🤍 apartment tour❤️ a ti je všeč?🫣 #fyp #foryou #apartmenttour ♬ original sound - kaja✨

Kaja je velika ljubiteljica deskanja na valovih, s čimer se ukvarja tudi profesionalo. “Učim v šoli za surfanje, urejam svoja socialna omrežja in ko imam kaj prostega časa, grem v fitnes in se družim s prijatelji. Tukaj zares uživam, tako da se trenutno vidim tukaj, kjer sem in ne razmišljam o vrnitvi v Slovenijo. Kaj bo čez 10, 15 let, pa ne vem,” nam je zaupala lansko poletje. 

Edini minus, ki ga vidi v življenju v tujini, je, da ni ob svojih bližnjih. “A to rešujemo tako, da me obiščejo in jaz obiščem njih. Poleg tega pa imamo pametne telefone in socialna omrežja, tako da je lažje,” je še dodala. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaja Casar (@casarkaja)

Komentarjev 4
  • Pierre 16:52 26.september 2024.

    Pa koga to briga....

  • SlavkoKrizman 14:46 26.september 2024.

    Čakam dan, ko bosta obe prosili za denarno pomoč....

  • jebse 13:08 26.september 2024.

    Dildo na omarici, rabljeni kondomi potleh sperma na stenah....

Sorodne novice