Glasbenica, flavtistka in pesnica Tinkara Kovač je stalnica naše glasbene scene že več kot 26 let. Leta 2014 nas je zastopala na Evroviziji, lansko leto pa je skupaj z Aniko Horvat slavila na melodijah morja in sonca, kjer je zmagala tudi leta 2019.
Sinoči pa je v kulinarični oddaji Riba, raca, rak na Planet TV očarala še s svojimi kulinaričnimi spretnostmi. S svežimi sestavinami in primorsko kulinariko je očarala svoje slavne goste. Pripravila je ribjo juho, hobotnico iz pečice in solato iz gozdnih sadežev. A morja ne obožuje le na krožniku, pač pa je v oddaji razkrila, da je tudi čisto prava pustolovska popotnica, obiskala je tudi že bolj eksotične kraje, kot sta indonezijski otok Bali in Avstralija.
V oddaji je še razkrila, da je pred leti opravila začetni in nadaljevalni potapljaški tečaj. Vrhunec pa je bil, ko je v živo videla hobotnico. Tinkara je iz Kopra, čeprav živi na Krasu, in je tesno povezana z morjem, ribe pa najraje kupuje kar od lokalnih ribičev, kot je to naredila tudi za tokratno zvezdniško večerjo.
Bali in avstralija sta pa res eksoticni ja 😂😂
Mizerija od članka!
Kdaj pa so ponovitve oddaj. Za nas ki nismo gledali?