Magazin > VIP
7726 ogledov

Srbski pevec želi biti evtanaziran na Nizozemskem

Bojan Tomović facebook
Bori se bori z bipolarno motnjo.

Bojan Tomović je veljal za enega najbolj priljubljenih pevcev Srbije, ljubitelji narodnozabavne glasbe so ga vzljubili zaradi uspešnic Na distanci, Plava motorola, Nokia, Jugić, Sanja, Sanja ... Kljub temu da so mu številni napovedovali veliko glasbeno kariero, se je njegovo življenje v nekem trenutku popolnoma spremenilo. 

Pred kratkim se je spet pisalo o vročem škandalu, v katerega je bil vpleten tudi njegov svak. Več o tem TUKAJ

Pevec se je na vrhuncu slave umaknil iz javnosti. Pozneje je razkril, da se bori z bipolarno motnjo, ki mu je vzela voljo do življenja. Mediji sedaj pišejo, da bi Tomović rad, da ga na Nizozemskem, kjer je evtanazija zakonita, evtanazirajo.

"Želim si, da bi me uspavali na Nizozemskem, kjer je evtanazija legalna, in ker je samomor po vseh verah največji greh, izberem tisto, kar je legalno in kar me bo končno rešilo muk," je povedal pevec in dodal, da je izčrpan in da nima več moči za bolnišnična zdravljenja in terapije. "Boj z bipolarno in posttravmatsko motnjo je zelo izčrpavajoče in nimam več moči niti za odhod v bolnišnico, dovolj imam klinik in raznih bolnic, terapij in zdravil, ki so me deformirala v vseh pogledih, tako da kar se tiče načrtov, nameravam odpotovati na Nizozemsko," je povedal za Republiko.

Pevec je sicer večkrat spregovoril o svojem stanju. Med drugim je razkril, da je večkrat ležal v postelji in razmišljal o tem, da bi bilo najbolje, če se ne bi več zbudil. "Depresije se nikoli ne navadiš," ga citira Telegraf.

 

Komentarjev 4
  • Kmodri_ 17:21 09.julij 2024.

    Prej ko šel, več bo prispel k zmanjšanju ogljičnega odtisa!

  • SlavkoKrizman 14:06 09.julij 2024.

    In kaj sedaj? Potrebuje denar za vozovnico?