Magazin > VIP
24322 ogledov

Švicarsko misico zadavil, nato pa njene posmrtne ostanke zmlel v mešalniku

kristina joksimovic Instagram
Kristina Joksimovic je dočakala le 38 let.

Nekdanjo švicarsko lepotno tekmovalko naj bi njen mož zadavil, nato pa njene posmrtne ostanke zmlel v mešalniku. 38-letna Kristina Joksimovic, finalistka Miss Švice 2007, je bila umorjena februarja v Binningenu, občini, ki leži le nekaj minut stran od švicarskega mesta Basel.

Njen mož, ki ga The Telegraph in BBC omenjata le kot Thomas in s katerim je imela Kristina dva otroka, je policiji kmalu po umoru povedal, da je ženo našel mrtvo ob stopnicah in da ga je zgrabila panika, zato jo je razkosal. Marca pa naj bi oblastem priznal, da jo je ubil. Obdukcija je pokazalo, da naj bi osumljenec lepotico razkosal z vbodno žago in vrtnimi škarjami, nato pa ostanke sesekljal, zmlel v mešalniku in raztopil v kemični raztopini. 

Rezultati preiskave niso potrdile moževih besed, da je ravnal v samoobrambi. Proti 41-letniku, ki je še vedno v priporu, državno tožilstvo še ni vložilo obtožnice, poroča 20 Minuten. Zvezno sodišče v Lozani pa je zavrnilo njegovo prošnjo za izpustitev iz pripora, kot razlog za svojo odločitev pa je navedlo, da morilec kaže "konkretne znake duševne bolezni" in tudi njegovo "hladnokrvno" vedenje po umoru. Po mnenju preiskovalcev Thomas kaže "sadistično-sociopatske lastnosti" in pomanjkanje empatije.

Nekdanja miss Švice Christa Rigozzi, ki je bila žrtvina prijateljica, je za 20 Minuten povedala: "Grozno je. Res sem šokirana. Mislim na njeni dve hčerki. Bila je tako lepa in dobrosrčna ženska.”

Kristina in Thomas sta bila poročena od leta 2017 in videti je bilo, da živita udobno in srečno življenje. Par je rad delil fotografije s svojih potovanj. Kristina je le štiri tedne pred svojo smrtjo objavila nekaj posnetkov s skupnega oddiha, vendar njun ​​prijatelj trdi, da je bil zakon že mesece v krizi. 

 

Komentarjev 3
  • AnGus 09:40 13.september 2024.

    Kako, najprej jo je našel mrtvo, potem pa je ravnal v samoobrambi? Očitno še prevajalski servis ne deluje več...

  • Toma 07:54 13.september 2024.

    Kot v Ocvrtih zelenih paradižnikih, ko so preizkovanke z dokaznim materialom pogostile detektiva ;-)

  • Avatar NickMason
    NickMason 07:07 13.september 2024.

    Jo je imel tako rad da jo je hotel pojesti