Magazin > VIP
2428 ogledov

Ashley Graham javno objavila sovražno sporočilo

ashley graham
Znano manekenko šokiralo sporočilo neznanca.

Svetovno znana manekenka za močnejše postave Ashley Graham (31) je dobila sovražno elektronsko sporočilo, ki jo je tako šokiralo, da ga je objavila javno.

"Nikomur nisi vzornica. Mešani zakoni so zlobni in proti naravi. Nisi močnejše postave, ampak debela in vsekakor ne tako privlačna kot si misliš, da si. Velike dojke še ne pomenijo velikega srca in tvoje je v velikosti grahovega zrna. Medrasni zakoni imajo zelo visoko stopnjo ločitev. Tukaj je torej nasvet zate: izgubi nekaj teže, vključno z tvojim črnskim možem, ki ima mrtve možgane. Naj te sreča pamet, poroči se z dobrim belim moškim in imejta ducat belih otrok, namesto grdih črnčkov s tvojim opičjim soprogom," se je glasilo rasistično sporočilo, ki ga je manekenka dobila v svoj elektronski poštni nabiralnik.

Ashley je z Justinom Ervinom (29) v zakonu od leta 2010, njeno izbiro pa je težko sprejela tudi njena družina. "Ko sem ga predstavila babici, ga je zelo hladno pozdravila, se obrnila in odšla. Bila sem šokirana, saj sem babico oboževala in jo imela za krasno osebo, niti slutila nisem, da je rasistka," je zaupala Ashley.

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 1
  • psychocandy7 17:06 21.junij 2019.

    kakšno sovražno sporočilo? večina zapisanega je bolj prijateljski nasvet.

Sorodne novice