Magazin > VIP
1357 ogledov

Spor se za zvezdnico ni dobro končal

Cardi B
Na obrazu nosi posledice.

Na robu newyorškega tedna mode je prišlo do incidenta med raperkama Nicki Minaj in Cardi B. Slednja je domov odšla z buško nad očesom …

Zvezdnici sta si že dalj časa v laseh, ker naj bi Nicki o svoji tekmici širila laži. Tej je dokončno prekipelo, ko je Nicki v spor začela vmešavati njeno hčerko. 

nicki minaj | Avtor: Profimedia Profimedia


Cardi B je na zabavi revije Harper's Bazaar stopila do Nickijine mize, a so jo ustavili glasbeničini varnostniki. Ker se z njo ni mogla pogovoriti, je Cardi B vanjo zalučala čevelj, ki je Nicki za las zgrešil. Med prerivanjem je nato varnostnik s komolcem zadel Cardijin obraz, kar je na njenem čelu pustilo veliko buško. Kot so povedali očividci, se je zdelo, da so bili člani Nickijine ekipe na napad pripravljeni. 

Cardi B | Avtor: Profimedia Profimedia

Boso Cardi B so varnostniki prireditve takoj pospremili iz dvorane. Nicki naj bi med celotno akcijo ostala popolnoma mirna. Menda ni trenila niti z očesom, ko je vanjo letel čevelj. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.