Magazin > VIP
19507 ogledov

Spor med Kate in kraljico dosegel nove višave

kate middleton, william Profimedias
Princ William se je postavil na ženino stran.

Vojvodinja Kate se je po dolgem času spet pojavila v javnosti in fotografom pokazala svoj rastoči trebušček. Lepotica je namreč trpela za močno obliko jutranje slabosti. Njeno stanje se počasi izboljšuje, je dejal vir.

Če gre verjeti najnovejšim govoricam, se Kate uradnim dogodkom ne izogiba le iz zdravstvenih težav. Kraljico naj bi postavila pred dejstvo, da se po rojstvu tretjega otroka ne želi več pojavljati v javnosti, saj je najbolj srečna v vlogi matere in žene. Kraljica naj bi od jeze "prebledela". Elizabeta je znana po svoji discipliniranosti, zato ne more razumeti, kako se lahko bodoča kraljica Velike Britanije izogiba svojim dolžnostim. V njun spor se je moral vmešati William, ki je dosegel kompromis. Kate se bo morala odslej udeleževati le še  dobrodelnih dogodkov.

Komentarjev 4
  • Simon Karoli 14:12 25.oktober 2017.

    A vi to resno: kako se lahko bodoča kraljica Velike Britanije izogiba svojim dolžnostim. Od kdaj pa je na vrsti za tak naziv ga. Kate? V Veliki Britaniji imajo ali kraljico ali kralja in kolikor vem bodo imeli po tem, ...prikaži več ko sestopi sedanja kraljica mimogrede njen mož je princ in ne kralj če ne veste! kralja in bo ga. Kate lahko kvečemu samo princeska. 1 od držav, kjer imajo res kralja in kraljico je Španija osali pa imajo po večini kralja in prineso ali pa kraljico in princa. To kar imasta oni 2 pa

  • Pepe007 11:56 25.oktober 2017.

    Kraljica ima na nek način še kako prav. Gre za službo in v službi je treba biti prisoten in tudi delati. Tudi, če si "modre" krvi in če delo, da se nekje pojaviš. Zakaj bi Kate imela nekajletno bolniško, Britanci ...prikaži več pa srečni to drago plačevali?