Magazin > VIP
40086 ogledov

Šok v studiu šova The Biggest Loser: Špela ostala brez besed!

The Biggest Loser Planet TV
Nekaterim so oči zaradi presenečenja skoraj padle iz jamic.

The Biggest Loser | Avtor: Planet TV Planet TV
Na tokratnem tehtanju je presenetil Bojan, siceršnji rekorder v izgubljanju kilogramov. Prijazni in nasmejani Štarejc je tokrat svoje sotekmovalce, trenerja Natašo in Jana ter voditeljico Špelo popolnoma šokiral.

Bojan je povedal, da je imel že cel teden zelo slab občutek, kar je potrdil tudi njegov trener Jan. No, očitno ga ta občutek in varal. Bojan ni izgubil nič kilogramov, niti dekagrama ni izgubil. Njegova 'izguba' ta teden je bila 0,0 kilograma, torej 0,0 odstotkov.

"Ko bi vsaj bilo 0,1, vsaj nekaj malega. Šokiralo me je," je povedal Bojan, ki je do zdaj izgubil že 54,1 kilogramov. Štajerec pravi, da se ta teden ni igral s poskusi in da neizguba kilogramov ni bila namenska.

The Biggest Loser | Avtor: Planet TV Planet TV

Na izločanju sta se znašla Bojan, ker je bil najslabši med moškimi, in Majda, ki je bila najslabša med ženskami. No, tekmovalci so enoglasno izglasovali Majdo in jo poslali domov. Tekmovalci, predvsem moški del, pravijo, da želijo igrati pošteno igro in da si je Bojan zaslužil ostati v šovu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice