Magazin > VIP
15972 ogledov

Šok: Poglejte, kakšna je Iris Mulej, ko spusti lase!

iris mulej instagram
Ena naših najbolj znanih manekenk pokazala svojo krasno postavo.

Iris Mulej, slovenska manekenka, vplivnica in podjetnica, z družino že več let živi v črnogorski Budvi. “Všeč so mi ljudje, ki so predvsem bolj topli in prijazni kot v Sloveniji. Vreme je odlično skozi celo leto,” pove in potoži, da vseeno pogreša večjo ekološko ozaveščenost, ponudbo zdrave prehrane in čistil ter bonton na cesti med vozniki. “Pogrešam tudi svojo mami in prijateljice, vsake nekaj mesecev pridem v Slovenijo,” doda.

Iris se lahko kljub materinstvu pohvali s prekrasno postavo. “Ne skrbim za postavo, skrbim pa za zdravo telo in dobro počutje, lepa in fit postava pa je v tem primeru ‘stranski učinek’, kot se rada pohecam,” hudomušno pripomni.

Njeni lasje so zelo dolgi, segajo namreč čez zadnjico. To manekenka pripisuje genetiki. “Od vedno imam kvalitetne lase, hitro mi rastejo in so gosti. Umivam jih s šamponom, na koncu uporabim balzam ali masko za razčesavanje. Je pa res, da jih ne umivam pogosto, le nekajkrat na mesec,” razkrije za Žurnal24.

Iris Mulej | Avtor: instagram instagram

Da je 43-letnica videti tako mladostno, je med drugim mogoče pripisati tudi kozmetiki, ki jo uporablja. “Pomembno mi je, da je bio, naravna, brez parfumov in drugih kemikalij. Pijem tudi dovolj vode, vitamine, tudi kolagen in hialuronsko kislino,” nam zaupa. 

Mulejeva se v prvi vrsti označi kot mama Isabelli in Arronu. Ob družinskem življenju je hvaležna, da se lahko od doma ukvarja z digitalnim marketingom na svojem Instagram profilu. “V prihodnosti želim svojim sledilcem predstaviti tudi svojo kozmetično znamko, ki je sicer trenutno še v povojih, a se počasi realizira v želeni smeri,” zaključi Iris.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 6
  • Avatar MS
    MS 15:44 02.julij 2024.

    Rumeno, rumeno!!! Kam pluje ž24?

  • GarBollo001 13:45 02.julij 2024.

    Kakšna???

  • dare326 11:01 02.julij 2024.

    Sinetu je dala ime Ari, hčerki Isabela, ona je Iris, mož črn gorc. Malo čudno vse skupaj, nič slovenskega ni tu videti.