Magazin > VIP
1226 ogledov

Slovenski košarkarski reprezentant bo nekaj časa slabo spal ...

Jordan Morgan Saša Despot
Jordan Morgan je presenetil s to novico.

Naturalizirani slovenski košarkarski reprezentant Jordan Morgan se je razveselil otroka. "Dobrodošel Leonardo “Leo” Daniel Morgan," je zapisal ob fotografiji sina, ki se je rodil 13. septembra, dva dni pred Morganovim 32. rojstnim dnevom. Leo je ob rojstvu tehtal 3,4 kilograma. 

"Jordan Morgan je slovenski košarkarski javnosti znan že vse od sezone 2017/2018, ko je blestel v dresu takratne Petrol Olimpije. Kasneje je pogosto menjal klube, pomembno pa je pomagal tudi pri nekaterih uspehih slovenske reprezentance," o njem piše na spletni strani Košarkarske zveze Slovenije. 

Ko se je simpatični športnik leta 2018 preselil v Slovenijo, je o naši deželi za RTVS povedal: "Res mi je všeč. Takoj mi je bila. Zelo veliko stvari je tu, zaradi katerih se ti priljubi. Bivanje tu mi zelo ustreza. Z načinom življenja sem zelo zadovoljen. Na primer v Ljubljani je veliko dobrih restavracij. Zelo rad imam vino in zares imate dobro vino tu. Ljudje so prijazni, odprti in lepo so me sprejeli. Tako rekoč ne bi spremenil ničesar. Všeč mi je, da je Ljubljana veliko in glavno mesto, a ni zares ogromna. Živel sem v velemestih, kot sta Pariz in Rim. To so lepa in mogočna mesta, a vsak dan živeti v takem mestu in se spopadati z vsemi stvarmi, ki so v tako ogromnih mestih, tudi ni ravno zabavo. Ljubljana je zame prave velikosti."

Od decembra 2023 Američan igra za grški AEK.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jordan Morgan (@itsjmooo)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.