Magazin > VIP
268 ogledov

Sin o odnosu med Camillo in Kate Middleton

kate middleton, camilla Profimedias
Kakšen odnos imata Kate Middleton in njena tašča Camilla?

Marca letos so odjeknile govorice, da je princ Charles močno razočaran nad svojim sinom Williamom in njegovo ženo, ker ga menda ne spustijo k vnuku. Za to sicer najbolj krivi Katino mamo Carole, ki v življenju Williamove družine igra vedno večjo vlogo. "Vleče vse niti. Ona določa, kdaj bo George spal in kdaj jedel. Obnaša se kot kraljica,“ naj bi takrat izjavil žalostni dedek.

Čeprav je dvor govorice zanikal, pa so se mnogi spraševali, kakšno vlogo je v tem domnevnem sporu igrala Charlesova žena Camilla oziroma kakšen je njen odnos do moževe snahe. "Odlično se razumeta,“ je sedaj povedal Camillin sin Tom Parker-Bowles in dodal: "Ne verjamem, da govorice držijo. Za nič ne morem garantirati, mislim pa, da je vse skupaj ena velika neumnost."

Komentarjev 1
  • h3o 12:39 12.avgust 2015.

    Zato, da je mir v bajti, se moški pokori ženski. Kako patetično. Zato, da moški porinemo svojega malega, se ženski pokorimo. Resnično, vendar patetično. Kdo si je izmislil tako bedno igro, s takimi pravili? zakaj hočemo moški tako močno pofukati neko žensko?