Magazin > VIP
4236 ogledov

Se spomnite Mojce iz The Biggest Loserja? Sporočila je prelepe novice!

Mojca Fajs Planet TV Mojca Fajs
Nasmehnila se ji je velika sreča.

Mojco Fajs smo spoznali v prvi sezoni šova The Biggest Loser Slovenija, v katerega se je prijavila, ker je po navodilu zdravnice morala shujšati 30 kilogramov, da bi lahko zanosila. Mojca je na koncu izpadla tik pred finalom in v šovu shujšala malo manj kot 30 kilogramov.

Po šovu je srečo našla z bivšim fantom, s katerim sta bila nekoč par. “Preprosto povedano: Hvala, ker te imam,” je Mojca zapisala na Facebooku pred šestimi leti. 

Zdi se, da gre za istega moškega, Uroša Tadino, s katerim se je Mojca sedaj poročila. Novico sta objavila na Facebooku in čestitke kar dežujejo. Mojca je prevzela Urošev priimek, tako da se zdaj piše Tadina.

Mojca je bila pred tem pet let v zvezi z moškim, ki jo je na koncu prevaral, in to ravno med snemanjem šova. "Ne obremenjujem se z njim, saj ni vreden besed. Kar mi je naredil, je bilo zelo grdo od njega. Upam, da je srečen, ker jaz zagotovo sem. Jaz se lahko po svetu sprehajam z dvignjeno glavo, on pa na žalost ne," je takrat povedala.

Mojco je njegovo dejanje zelo prizadelo, saj je v šov vstopila ravno zato, da bi z njim zanosila. Pred tem sta se namreč neuspešno trudila kar tri leta.

Lepotica se je v šovu najbolj povezala z Indiro Ekić, ki je v šovu spoznala osebnega trenerja Matica Kolenca in se z njim letos junija poročila. Pred štirinajstimi dnevi sta z Maticem postala starša prvorojencu, ki sta mu nadela neobičajno ime - Kai.

Paru čestitamo!

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Ender3 09:30 28.oktober 2024.

    Avtor!!!! Pa koga to briga .