Magazin > VIP
8904 ogledov

Se je Zvezdana odpovedala Blagnetovi in Salome?

zvezdana mlakar Facebook
Kaj se dogaja z igralko, da je morala vskočiti Golavškova?

Zvezdana Mlakar, Helena Blagne, Salome in Urška Vučak Markež že nekaj mesecev blestijo v predstavi Menopavza. V štirih mesecih je za njimi že več kot 100 predstav, kar je absoluten rekord, ki se ne zgodi z vsako predstavo, nam je zaupala Mlakarjeva. Zakaj se je torej iz projekta delno umaknila, glede na to, da je na odru vztrajala celo po hudi poškodbi roke? 

zvezdana mlakar Zvezdana Mlakar Magazin Jok, bolečine, slabost: Zvezdana Mlakar imela nesrečo

"Ne gre za zamenjavo, pač pa alternacijo pri nekaterih predstavah v bodoče. Glede na to, da imam tudi drugo delo, mi enostavno ne znese, zato je vskočila Damjana Golavšek. Ostale igralke imajo namreč več ali manj le to predstavo, jaz pa še kaj drugega," je razkrila Mlakarjeva in povedala, da z vsemi tremi, Salome, Blagnetovo in Markeževo zelo lepo sodeluje: "Izven priprav in predstav se sicer ne družimo, saj igramo skoraj vsak dan, zato smo zelo veliko skupaj. To je zelo intenziven čas za druženje in če se ne bi razumele, bi zelo težko sodelovale, oziroma bi bilo to nemogoče."

helena blagne Magazin Helena Blagne v opravi za skoraj 20 tisočakov
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice