Magazin > VIP
10283 ogledov

Sanja Grohar le pokazala, kakšna nevesta je bila

Sanja Grohar Instagram
Prečudovita!

Sanja Grohar Kovič je prejšnji konec tedna svojemu dolgoletnemu partnerju Mateju dahnila usodni da in čeprav je s svojimi sledilci delila številne podrobnosti svoje razkošne poroke, je šele danes objavila fotografijo ženina in neveste v romantičnem okolju Žičke kartuzije, kjer je usodni dan tudi potekal. Nevesta je nosila kar dve poročni obleki, več podrobnosti o pripravah na najlepši dan v njenem življenju, pa si preberite na spodnji povezavi.

sanja grohar Magazin Je Sanja Grohar s tem razkrila datum poroke?

"Stopi v preteklost in prihodnost, med gozdom in morjem, med soncem in luno, med potem in sedaj. 25. 8. 2018, ko sem dahnila da svoji sorodni duši," je romantični citat, ki ga je Sanja objavila od skoraj prvi javni poročni fotografiji. Le dan prej je namreč objavila fotografijo svoje slavnostne pričeske. Par, ki skupaj živi v Londonu, pa se po objavah sodeč, te dni odpravlja na poročno potovanje. 

 

Komentarjev 3
  • Dusan Kokalj 15:50 03.september 2018.

    Pa sem že mislil da se ne bo več pojavljala v medijih.

  • Sienna_Grimley 14:31 03.september 2018.

    Naredim dobro celo najboljšo plačo na spletu od doma. Prejšnji teden sem dobil 9825 $, saj sem preprosto delal od doma na internetu. Sem redni univerzitetni študent in samo delam to delo v mojem času samo 20 do 25 ur ...prikaži več na teden. Ne morem verjeti, kako enostavno je bilo, ko sem ga poskusil. To je tist0, karr počnem ... ........ ➥➥ ➥➥➥ ➥➥ www.Internet43.Com

Sorodne novice