Magazin > VIP
45650 ogledov

Sandra Bullock: Pred nekaj dnevi ji je umrl partner, zdaj bi ji vzeli oskarja

sandra bullcok Profimedia
Film Zgodba o prvaku ni pokazal resnice.

Michael Oher | Avtor: Profimedia Profimedia
Zvezdnik ameriškega nogometa Michael Oher, čigar kariera je navdihnila film Zgodba o prvaku (The Blind Side), pravi, da ga je par, ki ga je vzel k sebi kot najstnika, prevaral, zato ga sedaj toži. 

Oher trdi, da sta Sean in Leigh Anne Tuohy obljubila, da ga bosta posvojila, a sta le prevzela njegovo skrbništvo in s tem obogatela. 37-letnik je v ponedeljek na sodišču v Tennesseeju vložil zahtevo, da se Tuohyjevim odvzamejo pravice, saj je leta 2004, ko mu je bilo osemnajst let, dokumente o skrbništvu nad njegovim premoženjem podpisal le zato, ker je mislil, da ga želi par posvojiti. Med drugim naj bi jima brez njegove vednosti odstopil pravice do svoje življenjske zgodbe, ki so jo prikazali v filmu, s katerim si je Sandra Bullock, ki je upodobila Leigh Anne, prislužila oskarja. Družina naj bi obogatela, on pa ni videl niti centa. Športnik je že od samega začetka kritiziral zgodbo filma.

Sean Tuohy se je že oglasil in zvezdnikove trditve označil za neumnost. Povedal je, da je bila v tistem času edina možnost, da Oherja zakonito vključi v svojo družino, skrbništvo, saj je imel več kot 18 let. Vsak družinski član je s filmom zaslužil približno 14.000 dolarjev - tudi Oher.

Twitter nad Sandro Bullock

O tej temi imajo seveda mnenje tudi uporabniki Twitterja. Nekateri celo pravijo, da je treba Sandri, ki je pred nekaj dnevi izgubila partnerja, odvzeti oskarja, četudi ni dokazov, da je igralka vedela za dramo v družini. "Sandra Bullock bi morala vrniti oskarja. Bolje bi bilo treba preveriti resničnost takšnih lepih zgodb," je nekdo zapisal, neki drugi uporabnik Twitterja pa je dodal, da bi morala Sandra kipec prepustiti Meryl Streep.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • silvester1 14:14 16.avgust 2023.

    Lepo je biti pameten sedaj. Napadajte tega skrbnika ne Bullockove.