Magazin > VIP
63360 ogledov

Samski Žan Serčič o razlogih za konec zveze

Žan Serčič instagram
Žan Serčič je pred časom presenetil sestro s prav posebnim presenečenjem.

Pred dvema tednoma je Žan Serčič svojo sestro na poroki presenetil s prav posebnim presenečenjem, na poroki ji je namreč kleče ob spremljavi kitare zapel svojo pesem Čudež je življenje in s tem ganil vse prisotne.


"Ko me je sestra prosila, da bi bil njena poročna priča, me je to resnično prijetno presenetilo. Premišljeval sem, kako bi jo na poroki presenetil in dobil zamisel, da bi ji kaj zapel. Že tako ali tako večkrat nastopim kot presenečenje na različnih slavjih in mi to ni tuje. Ravno ta vikend sem spet nastopil na poroki. A pri sestri je bilo to malo težje izvesti, saj sem bil poročna priča in sem se moral nekako izmuzniti, ne da bi ona to vedela, iti po kitaro in se hitro vrniti. No, vse skupaj je na koncu le uspelo."

In kakšno je Žanovo trenutno ljubezensko življenje? "Trenutno sem samski in nekako emocionalno nedostopen, saj sem polno zaseden z glasbenim ustvarjanjem. Pred časom sem se razšel z dekletom. Bilo je lepo, skupaj sva bila štiri leta, tudi živela sva že skupaj, a se je zveza pač končala, na neki točki sem rabil krila. Najin razhod je botroval tudi k temu, da sem se takrat, pred desetimi meseci, preselil v Ljubljano."


A razhod Žana z dekletom zagotovo ni edini razlog za njegovo selitev v prestolnico. Nenehne vožnje iz domačega Lenarta v Ljubljano in nazaj so prav gotovo močno prispevale k tej odločitvi. "Ja, v Ljubljano sem se preselil tudi zaradi kariere, saj se vse dogaja večinoma v Ljubljani." A ob prihodu v Ljubljano je Žana pričakalo tudi presenečenje. "Ne moreš primerjati Lenarta z Ljubljano. V Ljubljani srečam dnevno dva tisoč ljudi in poznam morda dva, v Lenartu sem jih srečal dnevno sto in poznal praktično vse. A se seveda zelo rad vračam v Lenart!"

Trenutno je Žan polno zaseden z glasbenim ustvarjanjem, tako zase kot za druge glasbenike, med drugimi ustvarja tudi za Evo Boto. "Zdaj, ko so se odprli odri, sem ponovno poln navdiha, do konca septembra imam z nastopi zasedene že vse vikende, pripravljam pa tudi nov album."
 

Komentarjev 1
  • Avatar care
    care 08:24 27.julij 2022.

    Roke iz žepov frajer, ko se fotografiraš z osebo.