Magazin > VIP
13252 ogledov

Ryan Reynolds rešuje sloves svoje žene Blake Lively

ryan reynolds, blake lively Profimedia
Nad zvezdnico so se zgrnili temni oblaki.

ryan reynolds, blake lively | Avtor: Profimedia Profimedia
Blake Lively se je mnogim zamerila ... Vse se je začelo z govoricami, da se je sprla z režiserjem in soigralcem svojega novega filma Konča se z nama, Justinom Baldonijem, ker naj bi ta njenega trenerja vprašal, koliko tehta. Blake se je počutila napadeno, čeprav naj bi Justina, ki je moral Blake v enem prizoru dvigniti, to zanimalo le zato, ker ima težave s hrbtom in ne zato, ker bi mislil, da se bori s prekomerno telesno težo. 

V tem času pa je po spletu zaokrožil tudi posnetek igralkinega intervjuja, ki je nanjo vrgel zelo slabo luč. Novinarka ji je čestitala za nosečniški trebušček, kar je Blake očitno ujezilo. "Tudi vam čestitam za mali nosečniški trebušček," ji je odvrnila. Novinarka, ki ni bila noseča, je pozneje povedala, da jo je ta komentar prizadel, saj ne more imeti otrok. Ljudi, še zlasti pa žrtve družinskega nasilja, je po premieri filma, ki govori o nasilju med štirimi stenami, ujezilo tudi igralkino obnašanje na rdeči preprogi. Raje je namreč govorila o svoji liniji izdelkov za nego las kot o filmu.

Blake se je popolnoma umaknila iz javnosti, odziv občinstva pa je očitno močno zaskrbel tudi njenega moža Ryana Reynoldsa, ki velja za ljubljenca Amerike. Ta je sedaj prevzel vajeti. "S svojim občutkom za blagovno znamko in sposobnostjo, da vsako situacijo spremeni v zmagovalni trenutek, Ryan tesno sodeluje z Blakino ekipo, da bi spremenil njeno javno podobo, ki so jo obtožbe močno načele," je povedal poznavalec razmer v Hollywoodu in dodal:  "Blake se zaveda, da mora hitro ukrepati. Ryan bi lahko bil njena zadnja priložnost, da reši svoj ugled."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.