Magazin > VIP
82727 ogledov

Rusinja ima obraz angela, a šokiralo vas bo njeno telo

Vladislava galagan instagram
O 26-letnici, ki se je povsem vrgla v bodybuilding.

Vladislava Galagan je 26-letno dekle, ki živi in dela v Pragi. Rusinja, ki jo na Instagramu spremlja kar 1,8 milijona ljudi, po mnenju nekaterih zaradi njenih nežnih potez na obrazu spominja na angela, a vsi so šokirani, ko zagledajo njeno mišičasto telo. Pravijo ji tudi Kendall Jenner na steroidih, saj njen obraz močno spominja na obraz te slavne manekenke. 

Zaradi svoje mišičaste postave ji rečejo tudi Hulk. Nekateri mislijo, da je pretiravala, drugi pa so navdušeni, saj vedo, da je za tako postavo treba trdo delati. “Lepo dekle, a vse, dokler ne vidiš njenega telesa”, “Zakaj si postala moški” ali “Ne razumem, kdo bi kaj takega naredil pri zdravi pameti” in “Obraz angela, telo hudiča”, se glasijo številni komentarji. A Vladislavi zanje ni mar, saj pogosto pozira v kratkih in ozkih oblekah ter dobro zasluži tudi na platformi za odrasle Only Fans. 

Galaganova se je z bodybuildingom začela ukvarjati pri 16. letih, prej pa je trenirala atletiko. Trenirala naj bi šestkrat na teden in se strogo držala vnaprej predpisane prehrane, da lahko ohrani delež mišične mase. Je tudi trenerka in ima svoje programe za preoblikovanje telesa, piše 24sata.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • slavauk22 21:44 28.april 2024.

    GRDA JE PA KO SAM SATAN NO SAJ RUSI NIKOLI NISO BLI ZNANI PO LEPOTI....... ISTO VELJA ZA RUSOFILE MERDA OD ČLOVEKA!

  • Avatar jezeran
    jezeran 15:48 28.april 2024.

    Hmm, mogoče bi bila pa za drva sekat

  • Avatar Suli
    Suli 09:49 28.april 2024.

    Ko trpi samopodoba, človek žal poseže po skrajnostih🤔