Magazin > VIP
15521 ogledov

Rebeka Dremelj pokazala čudovito spričevalo svoje prvošolke

Rebeka Dremelj instagram
Nanjo je zelo ponosna.

Pevka in podjetnica Rebeka Dremelj ima s partnerjem Sandijem, s katerim sta pred kratkim praznovala 13. obletnico poroke, dve hčerki. Šajana se je rodila leta 2012, Sija pa štiri leta kasneje. Čeprav Rebeka svojih hčerk medijsko ne izpostavlja, je nanje zelo ponosna. 

Ravno ob 13. obletnici poroke ji je hčerka Šajana pripravila zajtrk, ki ji ga je prinesla v posteljo, ob koncu šole pa se je pohvalila še z dosežkom druge hčerke Sije, ki je prejela pohvalo za nesebično pomoč sošolcem. “To je to. Ponosna!” je Rebeka zapisala ob fotografiji pohvale. 

Rebeka Dremelj | Avtor: instagram instagram

Rebeka Dremelj | Avtor: instagram instagram

Rebeka, ki je v zadnjih mesecih Slovenijo navduševala s predstavo Jamska ženska, je s Sandijem v zvezi že četrt stoletja. Pred kratkim se je na Instagramu pohvalila, da je Sandi videti tako dobro, da mu ne bi nikoli pripisala 50 let. S tem so se strinjali tudi komentarji, ki so se zvrstili pod objavo. 

Njuna zgodba se je začela davnega leta 1999, na valentinovo. Tako pa je leta 2019, ob 20. obletnici ljubezni, opisala njuno zvezo: "14. februarja, leta 1999, me je peljal na prvi zmenek. V Zagreb. 20 let bo jutri od tega. In zdi se mi, kot da je bilo lani. Kam so šla vsa ta leta, ne vem, vem pa, da sva jih preživela v ljubezni, spoštovanju in predanosti drug do drugega. Ja, bili so trenutki, ko si nisva bila najbolj simpatična, bili so trenutki, ko sva si skakala v lase za vsako malenkost, a sva bila vedno dovolj pametna, da sva vedela, da nama bo s skupnimi močmi, če se vsaj malo oba potrudiva tudi uspelo! In nama je! Upam, da nama uspe do zadnjega diha! Zdaj pa napadava diamantno poroko, dragi mož."

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • Nevidniboksar1 11:30 30.junij 2024.

    Ma,če ne znaš peti pa se tako promoviraš.Koliko je takšnih otrokl z odličnimi ocenami pa ne zganjajo toliko galame. Hvala bogu,da je njen otrok odličen v šoli. Če ne bi bil, bi poslala advokata v šolo. Punca,boljše komade ustvarjaj pa ...prikaži veča ne bo potrebno vmešavati svojih otrok v tvojo promocijo. Malo več pameti pa bi le pričakoval od kvazi popularne pevke. Bogi Sandi.

  • rd2dmk2 18:44 29.junij 2024.

    zdej pa lahko mal nehate udrihat, eni drugi otroci pri teh letih pretepajo vrstnke in kradejo, kadijo in se opijajo, terorizirajo razrede s svoji starši in advokati. zato , lepo prosim, dajte pohvalo mladini, ki kaže da gre po pravi ...prikaži večvi dobri poti. in ne pluvajte po njih ( otrocih ) sam zato, ker imajo starše . nemorejo si jih izbrat.

  • Avatar mahatma2
    mahatma2 11:41 29.junij 2024.

    Edino kar se tule lahko napiše je to , da ta Dremelj Avša pristala daleč za mejo dobrega okusa in razuma.