Magazin > VIP
696 ogledov

Raiven spregovorila o nujni operaciji, počuti se ujeto …

Raiven Instagram
“Do 26. oktobra ne bom imela koncertov,” je povedala.

Pevka Raiven je konec septembra sredi noči prestala nujno abdominalno operacijo, zaradi katere je morala odpovedati dva koncerta. “Pozdravljeni, vsi. Pred dvema dnevoma sem sredi noči prestala urgentno operacijo. Vse skupaj je bilo zame velik šok, saj res nisem pričakovala, da se bodo manjše želodčne težave razvile v nekaj takšnega,je zapisala takrat in sledilce obvestila, da si bo vzela nekaj časa za okrevanje ter da zato ne bo objavljala na socialnih omrežjih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝐑𝐚𝐢𝐯𝐞𝐧 (@raivenofficial)

Sedaj je na Instagramu objavila posnetek, v katerem je delila več podrobnosti o operaciji. “Odločila sem se, da povem del te svoje zgodbe, ki je bila zame zelo travmatična. Pristala sem na abdominalni kirurgiji. Nekaj dni prej me je bolel trebuh, nič takega. Če ne bi imela toliko koncertov in si ne bi želela, da se hitro pozdravim, bi najbrž vse skupaj ignorirala,” je priznala priljubljena pevka.

Dobila je napotnico za ultrazvok in na pregledu so ji povedali, da ‘je vse skupaj videti čudno’. “Povedali so mi, naj se pripravim, da bom operirana. Bila sem v šoku. Nikoli še nisem bila operirana ali bila pod splošno anestezijo. Potem sem en teden preživela v bolnici in danes je prvi dan, ko sem si na obraz nanesla ličila,” je pripovedovala.

Naša predstavnica na letošnji Evroviziji je povedala še, da trenutno počiva. “Počutim se ujeto kot Motovilka v stolpu, saj mi je težko, ko ne počnem ničesar. Vseeno sem se odločila, da do 26. oktobra ne bom imela nobenih koncertov.”

Sledilci so bili, sodeč po komentarjih, presrečni, da se je pevka vrnila na družbena omrežja. 

Nadarjena mezzopranistka je pred kratkim izdala svojo novo pesem z naslovom Mama, s katero je napovedala evropsko turnejo na Poljskem, Češkem, Hrvaškem in v Srbiji. 

 “Evropska turneja je zame največji korak v karieri – poleg Evrovizije. Zelo sem hvaležna za priložnost, da se po Evroviziji še naprej povežem s poslušalci izven Slovenije. Čutim globoko hvaležnost in se obenem izjemno veselim. Navdušena sem nad tem, kako bom med pripravami in samo turnejo še naprej rasla kot umetnica," je za Journal povedala pevka.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.