Magazin > VIP
25631 ogledov

Raay dobil presenečenje svojega življenja, šoka na obrazu ni mogel skriti

MARAAYA Raay Music
Kakšna ideja!

Glasbeni producent Raay je pred dvema dnevoma praznoval 40. rojstni dan in kot se za okrogle obletnice spodobi, ga je na ta dan čakalo presenečenje. Pripravili so mu ga žena Marjetka in njegova starša.

Raay je svojo okroglo obletnico praznoval na sanjski Korčuli, kamor sta pripotovala tudi oče in mama in ga navsezgodaj obiskala v stanovanju. Raay je še spal, ko so "vdrli" v njegovo spalnico in mu zapeli Vse najboljše. Šoka ni mogel skriti. V videu si poglejte, kako je veselo druščino pogledal. Neprecenljivo ... Več kot očitno je presenečenje uspelo. 

Raay obiska ni pričakoval. Starša sta mu namreč ob polnoči poslala video čestitko in pesem, ki sta jo skupaj zapela. Družinski dogodek je bilo toliko bolj ganljiv tudi zato, ker družina ni živela skupaj.

"Danes je ta dan! RAAY-a je obiskala 40ka! Vsi smo bili šokirani in ganjeni nad tem, kar se je zgodilo. Sam vedno preseneča druge, zdaj pa je najlepšo porcijo dobil sam! Po 36 letih ločenega življenja sta se Mojca in Sandi, njegova mami in oči, s katerima so živeli ločeno, združila in pripravila šokantno in ganljivo presenečenje, o katerem ni niti sanjal. Taka je bila njegova reakcija. Z vami ga danes delimo v taki luči, kot ga poznamo najbližji. Radi te imamo do neba, možek, ati, sine," je Marjetka zapisala ob ganljivem videu.

Raay praznuje 40! Vsi smo bili šokirani in ganjeni!Po 36 letih ločenega življenja, sta se Mojca in Sandi, njegova mami in oči, s katerima so živeli ločeno, združila in pripravila šokantno in ganljivo presenečenje, o katerem ni niti sanjal.

Danes je ta dan! RAAY-a je obiskala 40ka!😍 Vsi smo bili šokirani in ganjeni nad tem, kar se je zgodilo. 🥹🥹 Sam vedno preseneča druge, zdaj pa je najlepšo porcijo dobil sam! 🥹😭❤️ Po 36 letih ločenega življenja, sta se Mojca in Sandi, njegova mami in oči, s katerima so živeli ločeno, združila in pripravila šokantno in ganljivo presenečenje, o katerem ni niti sanjal. 🙏🏻 Taka je bila njegova reakcija. Z vami ga danes delimo v taki luči, kot ga poznamo najbližji. ❤️❤️❤️ Radi te imamo do neba, možek, ati, sine. ❤️🏆🏆🏆 Vse najboljše! 🎂🎂🥳🎈#birthday #surprise #maraaya #raaymusic #presenecenje #shock

Objavil/a Maraaya dne Nedelja, 7. julij 2024
Komentarjev 3
  • Avatar jezeran
    jezeran 15:38 09.julij 2024.

    noro, kot da bi enga pedra gledal k so ga šokiral. A so otroci sigurno njegovi

  • Ender3 14:58 09.julij 2024.

    Ta dva modela sta prav degutantna. Mediji pa jih protiplačilu oglašujejo. Bedno, bedno..

  • Pierre 11:53 09.julij 2024.

    Tok sm ganjen pa šokiran da grem na terapijo.