Magazin > VIP
39236 ogledov

Pri naši voditeljici: Bivši mož prihaja k sedanjemu

alenka kesar Planet TV
Ta znana zakonca sta lahko zgled vsem.

Nekdanja voditeljica rubrike Vizita Alenka Kesar in njen soprog, marketinški strokovnjak Kamenko Kesar, sta tudi priljubljena blogerja in pravi navdih vsem partnerskim zvezam. Kamenko je že večkrat povedal, da mu je Alenka odprla številna nova obzorja, ona pa je pred kratkim razkrila, da je srečna tudi, ker jo ljubi tako čudovit moški.

Alenka Mirt Magazin Alenka Mirt: Je pri skoraj petdesetih noseča?

Oba pa imata za sabo tudi ločitev, zato nas je zanimalo, kako nekdanja partnerja gledata na njune javne ljubezenske izpovedi? "To bo vedno boleča tema, se pa zelo dobro razumemo in tudi vsaj dvakrat na teden vidimo. Vedno, ko piševa, imava v mislih tudi to. In ne le bivših partnerjev, temveč tudi otroke, ki so vpeti v tej verigi. Lahko pa povem, da sva z nekdanjo soprogo dnevno na vezi, da skupaj z otroki redno hodiva na predstave in rojstne dneve. Zelo lepo se imamo v primerjavi z nekaterimi ločenci. Prav tako se zgodi, da, ko pridem domov, Alenkin nekdanji mož sedi na kavču in gleda televizijo s svojima hčerkama ter se pošali, da je bil doma pred mano," je razširjeno družinsko idilo razkril Kamenko. Lepo, kajne?

Komentarjev 7
  • leonardo 07:50 15.april 2019.

    Kakor obračaš to vseeno ni popolnoma normalno! Saj nismo v Katarju, kajne, ali pa že? Samo tam imajo moški po pet žena, pri nas so pa malo obrnili trend. Bravo babe, za vzgled vam je ta novinarka! Komu pa kosilo ...prikaži večo prednostno postreže. Novemu ali staremu? No, prepričan sem, da jo kosilo čaka že na mizi! Fovšarija? Ne! Meni bi se zmešalo!

  • bebo2 22:08 14.april 2019.

    Bolano. V kaj bodo odrasli njihovi otroci? Nikoli ne bodo znali imeti normalnega razmerja.

  • Kamenko Kesar 15:46 14.april 2019.

    Dragi sam50, leta nazaj sem razmišljal isto, ko sem bral nasvete ljudi, ki so se spopadali s stresom, pa sem si mislil "Zakaj njih sprašujejo, če so pa na svetu ljudje, ki imajo to urejeno, pa jih nihče ne vpraša, ...prikaži več kako jim uspeva?". Potem mi je pa en moder gospod povedal, da so nasveti za tiste, ki že imajo težavo, ne za tiste, ki jih nimajo. V tej smeri sem tudi dojel željo novinarke, da pokaže zgodbo nas, ki smo se ločili, kako smo prišli do nečesa, kar drugim uspe v prvo. Čestitam vam za to.