MasterChefovi sodniki, Bine Volčič, Luka Jezeršek in Karim Merdjadi, so vsi vrhunski chefi, ki vodijo svoje uspešne kulinarične zgodbe. In kako uspešnim chefom, podjetnikom in televizijskim zvezdnikom vse to sploh uspeva? Jezeršek pravi, da je vse v organizaciji: "Snemamo v naši mrtvi sezoni, januar, februar, marec. Je pa tako, da kdor ne zna organizirati, mora delati." Medtem ko Volčič prisega na dobro ekipo. "Če imaš dobro ekipo, ki ji lahko zaupaš, potem ni nobena težava, tudi če malo manjkaš," dodaja.
Nekje pa vseeno zmanjka časa in to je ponavadi za domačim štedilnikom. Volčič pravi, da so ob tem tempu vsi veseli, če imajo vsak dan tiste pol ure, da lahko nahranijo svoje otroke. "Ko je čas, se lotimo, da bi šel v trgovino samo zato, da bi naredil neko dogajanje v kuhinji, tega ne delam. Smo tako v stiski s časom, da smo vsi zadovoljni, če imamo tiste pol ure, da nekaj naredimo in nahranimo otroke. Žal, tega časa še ni, da bi kuhali za dušo. Vsaj doma ne. Pri nas so še vedno na krožniku najpogosteje pašta in solate, oziroma stvari, ki se hitro pripravijo," pravi Volčič.
"Mislim, da so naši hladilniki čisto enaki kot od vseh ostalih Slovencev. Seveda malo eksperimentiraš, narediš kdaj kaj drugače," dodaja Jezeršek, medtem ko sta pri Merdjadijevih na domačem krožniku najpogostejša "riž in piščanec".
--_Poiščite Gola Ženske v vaši soseski tukaj: Tiny.CC/Zenske
Saj če napišeš v tretji osebi ednine kaj je model rekel, ni treba tega istega še 1x citirat...