Magazin > VIP
8791 ogledov

Potem ko je to videl, si želi Jennifer Aniston nazaj

Jennifer Aniston Justin Theroux FameFlynet
Na svojo bivšo ženo še ni pozabil.

V začetku leta, dve leti po romantični poroki, sta igralca Jennifer Aniston in Justin Theroux sporočila, da se ločujeta. Justin pa do svoje nekdanje žene očitno še vedno goji močna čustva. Mediji namreč poročajo, da se želi postavni zvezdnik vrniti v Jenin objem.

O novi priložnosti za ljubezen je začel razmišljati po objavi intervjuja, ki ga je Jen dala za  InStyle. Fotografije, ki so jih posneli za članek in na katerih je 49-letnica seksi kot še nikoli, naj bi ga popolnoma prevzele. "Fotografije so ga navdušile. Ni dvoma, da jo pogreša,“ je povedal vir, ki pa ne verjame, da se bosta zvezdnika spet zbližala. Še vedno sta v stikih, a njun odnos je le prijateljski. Poleg tega se zdi, da je igralka svoj propadli zakon že prebolela. V omenjenem intervjuju je namreč povedala, da nima strtega srca in da se osredotoča na svoje delo, prijatelje in živali.

Komentarjev 1
  • Lara_Traill 09:46 11.avgust 2018.

    Google sedaj plačuje 400 do 600 dolarjev štiri ure za delo na spletu od home.my zadnje plače je bilo 4500 $ za delo 25 ur na teden na spletu. Moja sestra je že nekaj mesecev v povprečju 20000 $ in ...prikaži več dela približno 30 ur na teden. Ne morem verjeti, kako enostavno je bilo, ko sem ga poskusil. Potencial pri tem je nesk0nčen. To počnem ➤➤➤➤ ➤ www.Earn91.Com