Magazin > VIP
42786 ogledov

Posebna ljubezen: Niki Lauda je imel neverjetno ženo!

niki lauda
Birgit je takoj vedela, da je Niki Lauda moški njenega življenja.

Svet je včeraj pretresla vest o smrti dirkaške legende Nikija Laude, ki je umrl v starosti 71 let. Pred devetimi meseci so Laudi presadili pljuča, ki so bila vse od njegove nesreče med dirkanjem, v kateri bi skoraj zgorel, poškodovana.

Lauda pa je pred leti potreboval tudi ledvico – dobil jo je od svoje žene Birgit.

Niki Lauda Slovo Šport Dirkaške legende so se poklonile Laudi

40-letnica je bila stara 26 let, ko je spoznala Laudo, delala pa je kot stevardesa pri letalski družbi Austrian Airlines, ki ji je Lauda prodal svoje letalsko podjetje. Po samo osmih mesecih zveze se je Birgit odločila, da svojemu novemu partnerju pokloni ledvico, saj njegov sin Lucas, ki se mu je rodil v prvem zakonu, ni bil pravi darovalec.

"Lucasa sem prosil, naj se testira, a mi ledvice ni mogel darovati. Takrat je Birgit rekla, da se bo ona testirala. Vprašal sem jo, zakaj. Odvrnila je: "Ker to želim.“ Povedal sem ji, da ji tega ni treba storiti, saj se poznava šele osem mesecev. Tudi sam tega ne bi storil … Tri mesece mi je govorila, da bo to naredila, ker me ljubi. Ni bila prestrašena, nič ni zahtevala, njen pristop je bil čist. Po dolgem premisleku sva šla v bolnišnico. Gledam sem, kako so jo odpeljali in molil, da se ji ne bi nič zgodilo,“ je pred časom razkril Lauda.

Lauda je Birgit leta 2008 odpeljal pred oltar. V zakonu sta se jima rodila dvojčka Mia in Max, danes stara 9 let. "Z njo se nisem poročil zaradi ledvice, ampak zato, ker je bila „ta prava“,“ je dejal Lauda, ki je za seboj poleg dvojčkov pustil še dva sinova, Mathiasa (38) in Lukasa (36). Z bivšo ženo Marlene je vse do smrti ostal v dobrih odnosih.

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 3
  • Avatar Irgimonsa
    Irgimonsa 01:37 23.maj 2019.

    Ali veš, kje lahko najdeš žensko za eno noč? > > > > www.Sexcoss.Com

  • marsal 12:08 22.maj 2019.

    Čisto navadna keš pič..! Ljudje prodajajo ledvico za 25- 30.000 in ne za 300 miljonov !