Magazin > VIP
58542 ogledov

Poroka na prvi pogled: Ženin že takoj po pozdravu dobil črno piko

poroka na prvi pogled, monja, janko
1/4
Planet TV
Monja in Janko sta dahnila "da".

poroka na prvi pogled, monja | Avtor: Planet TV Planet TV
Strokovnjaki Planet TV so bili mnenja, da bi bila 45-letni Janko in 49-letna Monja lahko idealen par. Sprva je sicer kazalo, da so brcnili v temo.

Začelo se je z negativnim komentarjem Monjinega sina Alena. "Ko sem čakal ženina, nisem bil niti malo živčen, sem pa postal živčen, ko sem ga videl," je povedal in takoj je bilo jasno, da je do svoje matere zelo zaščitniški. 

Janko je bil nad nevesto sicer takoj navdušen. "Mašina, kako lušna ženska. Brez besed," ji je povedal, ko jo je prvič objel, nato pa storil napako. "Ti lahko nekaj povem, kar zdaj, ali ti lahko pokažem?" je vprašal, nakar mu je Monja odgovorila: "Ne, je še prezgodaj." A Janko se ni pustil motiti in ji z roko segel za lase.

"Ko sem ga prvič videl, o njem nisem imel ustvarjenega nekega mnenja. Ko pa je posegel v njen osebni prostor, sem si pa zelo hitro ustvaril mnenje," je prizor pokomentiral kritični Alen.

Ženinova gesta tudi Monji ni bila všeč. Bilo ji je vidno neprijetno, tako kot tudi med poročnim fotografiranjem (posnetki v galeriji). "Ne vem, kaj naj rečem. Dala bom priložnost, ker zaupam strokovnjakom. Verjetno so nekaj videli, kar jaz trenutno še nisem," je povedala po "usodnem da".

Situacija med njima se je na srečo med večerjo sprostila. 

Komentarjev 1
  • Avatar Lennstena
    Lennstena 19:10 08.marec 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m