Magazin > VIP
33437 ogledov

Pokazali šokantne fotografije Johnnyja Deppa

johnny depp Profimedia
Medicinska sestra je bila priča grozljivemu prizoru.

Kot je znano, igralec Johnny Depp zaradi obrekovanja toži nekdanjo ženo Amber Heard. Ker ga je v odprtem pismu obtožila spolnega nasilja, od nje zahteva 50 milijonov dolarjev. 

Na obravnavi so zavrteli pričanje medicinske sestre Debbie Lloyd, ki je s parom leta 2015 odpotovala v Avstralijo. Bila je del ekipe, ki je Deppu pomagala pri odvajanju od opioidov. 

Lloyd je marca povedala, da je morala v vili, v kateri je par med snemanjem filma Pirati s Karibov živel, iskati del igralčevega prsta. Hiša je bila ob njenem prihodu razmetana, stene popisane, Johnnyjeve roke pa umazane od barve. Del prsta je na koncu našel hišnik in ga prinesel v bolnišnico. Lloy je izjavila, da je o razlogih za poškodbo slišala različne zgodbice ...

johnny depp | Avtor: Profimedia Profimedia
"Slišala sem, da je Amber vanj zalučala steklenico vodke. Slišala sem, da jo je razbil s telefonom ...," je izjavila. Deppov nekdanji zasebni zdravnik pa je povedal, da je zvezdnik zdravnikom na urgenci zaupal, da se je sam poškodoval z nožem. Igralec, ki prav tako pravi, da je bil žrtev zlorabe, sedaj trdi, da je njegov prst dokaz, da je igralka tista, ki je bila nasilna. 58-letnik tudi trdi, da bi zaradi te poškodbe skoraj umrl, saj je prišlo do okužbe z bakterijo MRSA. "Bal sem se, da bom izgubil prst, roko in življenje," je povedal. 

Amber je obtožbe zavrnila. Pravi, da se je Depp po tridnevnem žuranju poškodoval sam, priznala pa je, da je vrgla steklenico, a ne vanj, temveč na tla. Zvezdnik po njenih besedah takrat ni spal tri dni. "Ko sem prišla dol, sem našla sporočila, ki jih je z barvo in krvjo zame napisal na stene in oblačila," trdi igralka. 

Na sojenju so prebrali tudi zapiske igralčeve nekdanje medicinske sestre, v katerih piše, da ji je Depp zaupal, da je za večino njegovih zakonskih težav kriva odvisnost od alkohola in drog. Zvezdnik naj bi ji tudi priznal, da ima zaradi čustvenih travm depresijo, od opioidov pa je postal odvisen po zobozdravstvenem posegu.

debbie lloyd | Avtor: Profimedia Profimedia

 

Komentarjev 1
  • ksenija7 16:29 23.april 2022.

    Pozdravljeni, Želim vam dati darilo nekomu resnemu. Elektronski naslov: curmank39@gmail.com prosim odgovori mi