Magazin > VIP
11413 ogledov

Poglejte, kaj je Jennifer Lopez naredila s tatujem, posvečenim Benu Afflecku

jennifer lopez Profimedia
Na dan ljubezni leta 2023 si je Lopezova omislila ta tatu.

Pred nekaj dnevi je Jennifer Lopez obiskala mednarodni filmski festival v Torontu v Kanadi in predstavila svoj novi film "Unstoppable". Ben Affleck je manjkal, čeprav je produciral film. Igralkina obleka je dvignila veliko prahu, saj je razkrivala, da Lopezova ne nosi spodnjega perila. Kreacija pa je razkrila še nekaj! Jenniferina ljubezenska tetovaža je izginila. Če dobro pogledate, lahko videti le bled ostanek simbola za neskončnost, ki si ga je zvezdnica omislila na dan ljubezni leta 2023.

jennifer lopez | Avtor: Profimedia Profimedia

Le kaj je Ben naredil s svojo? Leta 2023 si je dal tudi on pod pazduho vtetovirati ljubezensko tetovažo - začetnici "J in B".

Bennifer 2.0 sta ločena od aprila, ločitvene dokumente pa je Lopezova vložila šele avgusta. Affleck in Lopez menda nista podpisala predporočne pogodbe. Glede na sodne dokumente imata J.Lo in Ben zdaj skoraj dva meseca časa, da popišeta in prijavita skupno in ločeno premoženje, prihodke, stroške in dolgove.

jennifer lopez | Avtor: Profimedia Profimedia

Znani par si je ljubezen izkazoval na različne načine. Pred kratkim se je razvedelo, da je dal Affleck na zaročni prstan z zelenim diamantom, ki ga je zvezdnici podaril aprila 2022, vgravirati zelo močno sporočilo. "Napisal je 'Nikamor ne grem', ker je tako podpisoval svoja elektronska sporočila, ko sva se spet začela pogovarjati," je povedala Lopezova.

Za par je bila to sicer druga zaroka, prvič sta se zaročila že pred dvajset leti, a zaroko takrat razdrla. Krivdo sva zvalila na medije, ki so jima sledili na vsakem koraku. 

 

Komentarjev 1
  • Pierre 19:23 13.september 2024.

    Direkt iz porniča....