Magazin > VIP
6593 ogledov

Po raku: Tina Gorenjak srečna, da se je odločila za operacijo

tina gorenjak Mediaspeed
Naša igralka Tina Gorenjak je oklevala, a se je na koncu le odločila za poseg. Z rezultatom je zadovoljna.

Igralka Tina Gorenjak je pred desetimi leti prvič zbolela za rakom dojk. Takrat je tumor napadel njeno desno dojko. Lani je razkrila, da je spet bolna, tokrat se je tumor pojavil v levi dojki. Po prvem posegu na dojki kljub brazgotini in rahli vdrtini ni razmišljala o rekonstrukciji dojke, po zadnji operaciji, med katero so ji odstranili tumor, pa se je za ta poseg odločila.

"Bolezen je bila tokrat agresivnejše in je zato zahtevala večjo odstranitev tkiva. Poleg tega se je tkivo dojk spremenilo tudi zaradi obsevanja in bilo na otip trdo ter boleče. Videz celotnega oprsja je bil tako po dveh posegih kar precej izmaličen. Seveda sem se najprej spraševala o nujnosti in smiselnosti ponovne operacije, sploh po več kot letu dni zdravljenja in trpljenja. Po pogovoru z dr. Križančičem, ki mi je podrobno in strokovno razložil, kaj se lahko naredi v mojem primeru in kakšni so pričakovani rezultati, pa sem se z lahkoto odločila za poseg."

Tina pravi, da se po posegu psihično in fizično počuti bolje. "Več kot srečna sem, da sem se odločila za operacijo. Vsem ženskam, ki imajo podoben problem, iskreno svetujem, da se vsaj pogovorijo s kirurgom, saj je možnosti za 'popravilo' veliko. Ob besedi rekonstrukcija dojk verjetno večina pomisli predvsem na odstranitev celotnih dojk, dolgo in boleče okrevanje, a ni nujno, da je tako. Jaz sem dr. Križančiču izjemno hvaležna, saj je spremenil moje specifično in precej problematično stanje v rezultat, ki ne bi mogel biti boljši," je še dodala.

Komentarjev 3
  • Ender3 10:55 04.julij 2024.

    Tina je huda milfa. Žal pa nima prave sreče..