Magazin > VIP
10167 ogledov

Po operaciji: Razkril, kakšno je v resnici zdravstveno stanje princese Kate

kate middleton Profimedia
Princesa Kate je še vedno v bolnišnici.

Valižanska princesa Kate je morala pretekli teden na abdominalno operacijo. Kakšne težave je imela bodoča kraljica, niso razkrili, v palači so zgolj zanikali, da bi šlo za rakavo obolenje. Tam bo ostala vsaj še nekaj dni, k svojim obveznostim pa se bo vrnila šele po velikonočnih praznikih.

William je bil po obisku v bolnišnici videti zelo zaskrbljen. Fotografije najdete TUKAJ

Kate je praznike preživela z družino na podeželju, na posestvu Anmer Hall. Kot piše People, so novico o njenih zdravstvenih težavah skrbno skrivali. Zanje niso vedeli niti tisti, ki s princeso tesno sodelujejo. 

Kot rečeno, Kate v javnosti še lep čas ne bomo videli. Poznavalec dogajanja na dvoru pravi, da gre za razumno odločitev. Princesa je s svojo potrpežljivostjo odličen zgled vsem, ki po bolezni hitijo nazaj na delovno mesto, kar je lahko škodljivo. 

Nekdanji pacient zasebne klinike, v kateri se zdravi princesa, pa je medijem zaupal, kakšne občutke sedaj prevevajo lepotico. "Njihovi fizioterapevti so neverjetni. Pacientom pomagajo pri hitrem okrevanju. Po abdominalni operaciji potrebuješ veliko potrpežljivosti. Na začetku je občutek precej zastrašujoč."

Kate se bo po okrevanju v bolnišnici vrnila v Adelaide Cottage v Windsor, kjer ji bo družina, vključno s staršema, sestro in bratom, nudila vso podporo, ki jo bo potrebovala.

"Slišati je zelo resno, glede na to, koliko časa je ne bo. A je v odličnih rokah," je še povedal vir in dodal, da bo tako tudi, ko se bo vrnila domov. 

 

Komentarjev 1
  • Kmodri_ 14:33 25.januar 2024.

    Princese niso v bolnišnicah, ampak v steklenih gradovih!