Magazin > VIP
406 ogledov

Po hudi nesreči naš voditelj znova nastopa!

Veseli smo, da je uspešno okreval.

Konec avgusta je Slovenijo pretresla novica, da je imel voditelj David Urankar hudo prometno nesrečo. To je na Instagramu razkrila njegova žena Ajda Rotar Urankar, ki je takrat zapisala: "Lajf. En trenutek izbiraš obleko za gala dogodek, drug pa dobiš klic z urgence. David me že od včeraj pripravlja na njegov new look, ko ga odpustijo in ga lahko pridem iskat, ampak ga vsaj humor ni zapustil.”

Ajda je poleg tega zapisala tudi, da je njeno spoštovanje do zdravnikov in ostalega zdravstvenega osebja zraslo za stopničko višje in delila Davidovo sporočilo, v katerem se je pošalil, da je videti kot zvezdnice takoj po plastični operaciji. Osebi, ki je zanj poklicala reševalno vozilo, se je iskreno zahvalila. 

Kasneje je revija Lady razkrila, da je voditelj doživel nesrečo s kolesom. Dobil je veliko podplutb in odrgnin, počeno kost v komolcu in udarec v glavo, zaradi katerega je skupil pretres možganov in bil nekaj trenutkov nezavesten. Za omenjeno revijo je povedal še, da bo nekaj časa počival in da je zelo hvaležen zdravstvenemu osebju.

Tri tedne po nesreči je očitno priljubljeni voditelj okreval do te mere, da je lahko vodil dogodek ob 140. obletnici švicarskega izdelovalca luksuznih ur Breitling v Ljubljani. Urankar je bil videti rahlo shujšan, a brez vidnega mavca na roki. Tudi ni bilo videti, da bi šepal.

David Urankar | Avtor: instagram instagram

To pa ni edina zdravstvena težava, ki je pestila družino Urankar. Ajda se je pred časom soočila s kruto boleznijo sodobnega časa, z izgorelostjo, ki jo je bilo težko diagnosticirati, saj izvidi niso pokazali ničesar posebnega. Kasneje so jo panični napadi opozorili, naj se ustavi. 

Ajda je bolezen uspešno premagala in se posvetila ozaveščanju pomembnosti počitka in časa zase. “Ne vem, kaj bi brez take neverjetne podpore Davida, družine, prijateljic in nekaterih posameznikov tukaj. Ena od mnogih stvari, ki sem jih spoznala v zadnjih 7 mesecih, je, da je na tem svetu kar precej ljudi z ogromno sočutja, potrpljenja in čudovitimi srci. In tako kot so oni pomagali meni, upam, da lahko jaz pomagam komu naprej. Vse bo v redu. Vse je v redu,” je takrat zapisala na Instagramu.

Kako je izgorelost spremenila dinamiko v partnerskem odnosu Ajde in Davida, preberite TUKAJ.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.