Magazin > VIP
40 ogledov

Penélopin obisk Sarajeva se ni začel dobro

Penélope Cruz, Javier Bardem Flynet
Španska igralka Penélope Cruz je sinoči prispela v Sarajevo, kjer bo snemala film Venuto al Mondo. A obisk bosanske prestolnice se ni začel prijetno, saj je zvezdnica takoj ob prihodu izgubila prtljago.

Penélope Cruz je sinoči priletela v bosansko prestolnico, kjer bo v prihodnjih tednih snemala film  Venuto al Mondo. Zvezdnica je prišla v družbi moža Javierja Bardema in sedemesečnega sina Lea, ob prihodu pa je že požela val pozornosti. Za to je delno kriva tudi prtljaga, ki jo je slavni par izgubil takoj po pristanku. Zaposleni na sarajevskem letališču so se takoj lotili iskanja, Penélope pa se bo medtem raje posvetila projektu, zaradi katerega je prispela v Sarajevo.

Sedemintridesetletna igralka bo v omenjenem filmu režiral ga bo Sergio Castellitta – zaigrala vdovo Gemo. Zgodba temelji na romanu italijanske pisateljice Margaret Macantini in je postavljena v čas vojne v BiH. Penélope se po vojni vrne v prestolnico, da bi sinu pokazala kraj, v katerem je bil rojen njegov oče.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.