Magazin > VIP
10 ogledov

Panika v VIP-sobi

Žurnal24 main
Na zabavi, ki jo je v Atlanti organiziral Jermaine Dupri, se je zbralo veliko zvezd iz sveta glasbe. Prijetno vzdušje pa so prekinili streli.
Usher, Nelly in Sean Combs -  Diddy so si obetali dobro zabavo, ko jih je Jermaine Dupri povabil na dogodek, ki se je odvijal v enem od nočnih klubov v Atlanti. Okrog 3.30 zjutraj se je zabava obrnila v popolnoma drugo smer, kot je bilo sprva mišljeno.

Odjeknili so streli. Na prizorišču je zavladala zmeda. "Sam nisem slišal strelov, kar nenadoma pa so se ljudje začeli sklanjati in iskati zavetje," je dejal Nigel D, ki je bil med gosti. "Nihče ni točno vedel, kaj se je zgodilo. V klubu je bilo temno. Vsi so poskušali zapustiti VIP-sobo, a je bilo v njej toliko ljudi, da se ni bilo mogoče premakniti."

Osebje je obiskovalce poskušalo pomiriti. Prek mikrofona so sporočili, da naj bi bili streli v resnici poki ob odpiranju steklenic ali pa težave z ozvočenjem. "Vsi, vključno z zvezdniki, so kljub temu poskušali zapustiti prostor. Mislim, da objavi ni nihče verjel," je dejal Nigel D. Policija je zaprla vse izhode, kar je med ljudmi, ki so ostali v klubu, povzročilo še večjo paniko. Nihče ni vedel, kje je strelec, zato so se bali, da se skriva v notranjosti kluba.

Do streljanja je prišlo, ko so varnostniki pred klub pospremili nekaj razgrajačev. Ker se slednji niso strinjali s predčasnim odhodom z zabave, so začeli streljati. V streljanju naj bi bil ranjen eden od varnostnikov, ki so ga nato odpeljali v bolnišnico. Po poročanju medijev naj bi bil že v domači oskrbi.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.