Magazin > VIP
52 ogledov

Pammy prevroča za Avstralce

Seksi Pamela Anderson še vedno vzburja oziroma razburja javnost.
1/2
Žurnal24 main
Čeprav mnogi menijo, da je Pamela Anderson le senca seksbombe, kakršna je bila nekoč, je očitno še vedno prevroča za Avstralce.

 

Avstralsko podjetje Crazy Domains, ki se ukvarja s spletnimi domenami in spletnim gostovanjem, je zvezdnico najelo za svoj najnovejši televizijski oglas. Velika napaka, saj so izdelek umaknili iz etra, ker je bil za Avstralce preveč seksi.

"To je oglas za seks in ne domene. Razen, če nameravajo odpreti novo pornografsko stran. Oglas je žaljiv do žensk," se je pritožil eden od gledalcev. Avstralska oglaševalska zbornica je sicer mnenja, da je oglas provokativen, a primeren za objavo.

Oglasil se je tudi direktor Crazy Domains Gavin Collins, ki za razburjenje krivi "feministične blogarke". Proti prepovedi se bodo borili, je še napovedal, saj se na televizijskih postajah vsak dan vrtijo glasbeni videi, v katerih je mnogo več seksi prizorov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.