Magazin > VIP
26026 ogledov

Ob pogledu na to znano Slovenko v kopalkah se vam bo zvrtelo

Anja Jenko Instagram
Pokazala je svoje lepe obline.

Anja Jenko, hči nekdanjega politika in podjetnika Janka Jenka, je na Instagramu objavila fotografije v kopalkah, ob katerih bo marsikomu zastal dih. 32-letnica, ki na fotografijah kar žari, je pozirala na luksuzni jahti nekje ob hrvaški obali, ob skoku v turkizno morje pa je celo snela zgornji del kopalk.

Zavidanja vredne postave pa ne gre pripisati telovadbi, saj je Anja v preteklosti za Žurnal24 povedala, da je ne mara. Za svoje telo skrbi tako, da se zdravo prehranjuje in se poslužuje raznih lepotnih tretmajev, ki njeni koži ohranjajo mladostni videz. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Jenko (@anjajenko)

V preteklosti je tako povedala, da vsake tri mesece hodi na botoks. “Botoks preventivno uporabljam vsake tri mesece, kot preventivo proti staranju, a le minimalne količine na čelu. Za napeto kožo poskrbi nekirurški lifting z nitkami, v ustnicah pa imam hialuron, ki so mi ga nazadnje vbrizgali pred enim letom,” je povedala. 

Da je videti kot iz škatlice, dva meseca pred poletjem vsak dan hodi na tri lepotne postopke, ki so alternativa liposukciji, zmanjšajo celulit in izboljšajo mišični tonus. Anja si je v preteklosti kirurško popravila tudi nos in prsi.

Za lepotico je aprila minilo eno leto, odkar se je razšla z razvpitim Mariem Pejčićem, ki je leta 2017 oropal tri bančne poslovalnice. Pejčić jo je zasnubil pred tremi leti, na njen 29. rojstni dan, v luksuznem dvorcu v Italiji. Septembra tisto leto sta načrtovala tudi poroko, a do nje ni nikoli prišlo. Paru se je v razmerju rodil sin Liam.

 

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 12
  • munja 14:12 08.julij 2024.

    Od plastike se najbrž še ni nobenemu zvrtelo, prej od vsot denarja, ki jih zmeče stran. Na starost, če jo bo dočakala, bo pa takšna, da še sama sebe ne bo spoznala.

  • jakec42 07:35 08.julij 2024.

    Sploh se mi ne vrti,ker mi ni lepa!

  • ferdopis59 21:42 07.julij 2024.

    Pa kaj je danes tem, "samozavetsnim" ženskam? Ali jih res internet čisto prvzel ni pokvaril nihov um? Ženska kot taka mora biti naravna z malo ličila, da povdari svojo lepoto. Najprej pa je njena odtritos in ne igre z moškim. ...prikaži več Na take pi**e pa palijo samo canašni snobi, ki niso nič boljši. Moški ? So v nečinoma vsi če rečem tako - pudli oz. psički za torbice. Novinarčki povejte koliko je zaslužila za vašo objavo????