Magazin > VIP
8329 ogledov

O delu z Anistonovo: Kot bi v notranjosti umiral

tate donovan
Ni zdržal več kot šest epizod.

Tate Donovan je prvič spregovoril o času, ko je dobil vlogo v priljubljeni seriji Prijatelji. Priložnosti se je seveda zelo razveselil, je pa bilo snemanje zanj zelo mučno. V tistem času sta se z Jennifer Aniston, ki je v Prijateljih igrala eno od glavnih vlog, namreč razhajala, igrati pa sta morala zaljubljenca.

»Vesel sem bil, da sem bil del ekipe. Škoda le, da sva se z Jennifer ravnokar razšla. Težko je bilo igrati, da sva se ravnokar spoznala in da se drug v drugega zaljubljava, da se drug za drugega zanimava, v resnici pa sva šla narazen. Bilo je težko,« je povedal Donovan in dodal, da ga je ekipa takoj sprejela in da je bilo snemanje super, četudi se je mnogokrat počutil, kot bi »v notranjosti umiral«.

tate donovan | Avtor: Profimedia Profimedia


Četudi so njegov lik gledalci dobro sprejeli, je bilo po šestih epizodah konec – ker sta tako hotela Jennifer in Tate. »Rekla sva: ’Hej, a lahko prekinemo? Res je boleče in težko.’ Ljudje, ki vedo, da sva bila par, mislijo, da sva se spoznala med snemanjem serije, v resnici pa sva se zaljubila že dve leti prej.«

Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.