Magazin > VIP
11385 ogledov

Nuša Rojs o sanjskem moškem: Izbor POP TV-ja jo je presenetil

nuša rojs Luka Rebolj
Nuša in Gregor se poznata.

Nuša Rojs, ki je v hrvaški različici šova Sanjski moški iskala ljubezen in tudi osvojila srce postavnega Mija, je na Facebooku odgovorila na nekaj vprašanj svojih sledilcev, ki jih je zanimalo tudi to, zakaj se ni prijavila v Poptevejev šov. "Ker sem že v prvem šovu dobila odgovore na vsa vprašanja, se ogromno naučila in ker vem, da bi bilo sedaj v tem šovu vse po istem kopitu, z drugimi imeni in priimki, zato mi to torej ne predstavlja nobenega izziva. In zato, ker si bolj želim spoznati svojega partnerja v naravnih okoliščinah in ne na tak način."

Nuša Poptevejevega ženina Gregorja Čeglaja pozna. "Bila sem presenečena, ko sem izvedela, za koga gre. Spoznala sem ga ne dolgo nazaj na eni prireditvi. Na prvo žogo lahko rečem, da je prijazen, urejen, nasmejan in imam lepo mnenje o njem. Mislim, da je zelo srčen in iskren in upam, da bo ostal tak tudi po tej izkušnji. Upam, da ne bo podlegel pritisku iz okolice, ampak da bo ostal zvest sebi in svojim odločitvam tudi po šovu.“
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.