Magazin > VIP
4518 ogledov

Novo misico napadajo, ker ni dovolj lepa, nanjo so se spravili celo zvezdniki

Idil Bilgen Instagram
Čas veselja se je zanjo spremenil v moro.

V Turčiji je potekal lepotni izbor, na katerem so izbrali lepotico, ki bo državo zastopala na tekmovanju Miss Sveta 2024. Zmagala je temnolasa Idil Bilgen, ki mora trenutno požreti eno nesramnost za drugo in bi lento verjetno najraje vrnila.

Lepo mladenko po spletu grdo napadajo in pravijo, da ni dovolj lepa, da bi bila misica. Nanjo so se spravili celo turški estradniki. Pevec Bulent Ersoy je na primer njene poteze označil za "možate" in jo primerjal s komičnim likom iz turške kinematografije. Lepotna kraljica se je na negativna mnenja odzvala in prosila za širše razumevanje lepote. "Miss sveta izbira postavne in izobražene ženske. Lepota ni samo fizični videz," je dejala in dodala: "Ni mi mar za komentarje. Sem sodobna turška ženska in Turčijo bom ponosno zastopala."

24-letna zdravnica je prejšnji teden premagala 19 finalistk. Žirijo je 180 centimetrov visoka Turkinja prepričala s svojim govorom in stavkom: "Sem zdravnica, sem pa tudi Turkinja, zato želim biti glas žensk na Miss World." Njeni kritiki pravijo, da je bil izbor nepošten in da je Idil zmagala zaradi svojega porekla. Njen oče je namreč turški veleposlanik v Kijevu.

Temnolasko zanima onkologija. Razlog zato je osebne narave. Njena mati je leta 2018 umrla zaradi raka na dojki, kar jo je spodbudilo, da je nadaljevala zdravniško kariero in se specializirala za raziskave raka.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Idil Bilgen (@idil.bilgen)

Komentarjev 2
  • Zapečkar 12:35 19.september 2024.

    Njen "greh" je očitno ta, da je naravna, Turki pa so, še posebno njihovi estradniki, itak mahnjeni na silikonske joške in riti, ter žnable, ki so jih popikali sršeni...

  • leonardo 10:50 19.september 2024.

    Kaj pa ji " fali"?