Magazin > VIP
1776 ogledov

Nova fotografija: Oboževalci prepričani, da je z Britney nekaj narobe

britney spears Instagram
Britneyjina rojstnodnevna fotografija razlog za skrb?

Nekdanja pop princeska Britney Spears je včeraj praznovala 39. rojstni dan. Pevka je na svoj praznik na Instagramu objavila fotografijo, na kateri je tudi njen partner Sam Asghari, in si čestitala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Njeni oboževalci, ki že nekaj časa opozarjajo, da je Britney ujetnica svojega očeta,  pa so po objavi posnetka še bolj prepričani v to, da je z zvezdnico nekaj narobe.

Pravijo, da fotografija ni nova, ampak je bila posneta že junija. Brit je namreč takrat objavila več posnetkov, na katerih nosi isto majico in ima na popolnoma enak način spete lase kot na včeraj objavljenem posnetku. 


Poleg tega jih moti, da je bilo voščilo po losangeleškem času objavljeno že 1. 12., Britney pa praznuje 2. decembra. "Britney, jutri imaš rojstni dan“, "Njena družina sploh ne ve, kdaj praznuje“, sta le dva komentarja sumničavih sledilcev, ki menijo, da je pevka izgubila nadzor nad svojim računom na Instagramu in tudi nad svojim življenjem.


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.