Magazin > VIP
15 ogledov

Noče biti Rihanna

Sanja Grohar Žurnal24 main
S Sanjo Grohar smo se pogovorili o njenih glasbenih in stilskih preobrazbah, o tem, kako gleda na druge estradnice, in ali res posnema pevko Rihanno.
Sanja Grohar velja za pravega kameleona, saj vedno poskrbi, da s svojim videzom preseneti javnost, čeprav ji ta ni vedno naklonjena. Iz dolgolase temnolaske – to, da je temnolasa, ostaja njena edina stalnica, saj je po naravi bolj temnopolta in ima temnorjave oči, zato ne glede na različne stile barve ne menja, saj je mnenja, da ji najbolje pristaja temna – se je preobrazila v kratkolasko in nato še nekajkrat vmes zamenjala dolžino pričeske, redno pa spreminja tudi svoj slog oblačenja, od romantične ženske do drzne mačke.

Zanimivo, mnogi jo zaradi eksperimentiranja tudi obsojajo. Najpogosteje ji očitajo, da posnema svetovno zvezdnico Rihanno. "Glede videza ne more nihče več izumiti tople vode. Potem so vse blondinke lahko kopije Pamele Anderson in Marlyn Monroe in vse, ki so ostrižene na paž, so Victorie Beckham (smeh). Hecno je, namesto da bi pohvalili to, da si drznem, da sem drugačna od ostalih estradnic, da rada eksperimentiram ... Ne, raje bodo rekli, da kopiram, ker pri nas je zavist šport številka ena," pravi Sanja. Ali bi se naše estradnice lahko pogosteje odločale za spremembe, je po besedah Groharjeve njihova stvar. "Meni je všeč dejstvo, da si upam, izstopam ... Če komu ustreza biti eden izmed ..., potem tudi prav," pojasnjuje Sanja, ki je večkrat spremenila tudi svoj glasbeni slog.

Pred dnevi je tako premierno predstavila novo pesem Maska, ki je spet drugačna od vseh, ki jih je naredila do zdaj, saj je pesem bolj klubska in energična. Kakorkoli, všeč ali ne, Sanja, ki je trenutno v Barceloni, kjer snema pesmi za tuji trg, velja za pravo kameleonko, obljublja pa, da ji presenečenj tudi v prihodnje ne bo zmanjkalo.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.