Magazin > VIP
9664 ogledov

Nina Osenar žaluje: "Kako premladi se ljudje poslavljajo"

Nina Osenar Saša Despot
Nina Osenar žaluje za Darinko.

Voditeljica in pisateljica Nina Osenar Kontrec, ki se je po dolgem odmoru lani vrnila pred kamere, je sporočila, da žaluje za svojo sosedo Darinko, ki je pred kratkim tekmovala v njeni oddaji Moj dragi zmore.

"Danes je odšla med angele moja prelepa soseda Darinka Mohar. Že kot majhna deklica sem jo občudovala. Še pred mesecem dni je gostovala v oddaji Moj dragi zmore. Prva z leve, v krasni zeleni obleki. Pozitivna, čudovita, nasmejana. Smejala se je glasno in iz srca. Tako kot jaz. Sploh ne morem verjeti, da je ni več med nami. Kako premladi se ljudje poslavljajo, tiho odidejo s tega sveta. Pustijo pa za seboj neizbrisno sled v naših srcih. V naših srcih bo Darinka živela večno. Iskreno sožalje izrekam njeni družini," je zapisala Nina, ki se je zaradi bolezni za kar pet let umaknila iz javnosti. 

O trnovi poti je napisala 400 strani dolgo knjigo. Nina pravi, da je zbolela za sindromom kronične utrujenosti z mialgičnim encefalitisom, ki jo je tako utrudil, da ni bila sposobna skrbeti zase, kaj šele za svojega sina. V tem času ji je zvesto stal ob strani mož Dejan Kontrenc. O svojem boju je Nina spregovorila tudi za oddajo Jutro na Planetu, v kateri je povedala, da nikoli ni razumela ljudi, ki so si vzeli življenje. V svojem najbolj temačnem obdobju pa je pomislila tudi na smrt. "Nikoli si ne bi mogla vzeti življenja, sem pa Boga prosila, naj me vzame k sebi, ker je bilo prehudo."

Kako hudo je bilo z voditeljico, kaže tu ta fotografija

Kot rečeno, Nina sedaj vodi oddajo Moj dragi zmore, prvi javni nastop po bolezni pa je opravila konec oktobra 2022, ko je vodila Popevko 2022 in zapela v duetu s Heleno Blagne. 

A na dan, ko je vodila Slovensko popevko, se je v njenem življenju zgodila še ena velika sprememba - stopila je v zakonski stan. Da, Nina Osenar se je točno na dan, ko je vodila Slovensko popevko, tudi poročila. Novinarki revije Jana, Sonji Javornik, je zaupala podrobnosti o tem srečnem dogodku.

Med drugim je povedala, da ima njen poročni prstan sedem diamantov, po enega za vsako skupno leto z njenim Dejanom. Med preizkušanjem bele obleke, ki jo je nosila med pevskim nastopom s Heleno Blagne, je k sebi poklicala Dejana, ki je bil nad obleko navdušen. Kasneje med večerjo ji je dejal: "Veš kaj, Nina, dajva se kar poročiti! Ta obleka je tako lepa, siješ v njej kakor prava nevesta, in da bo ta sobotni večer še bolj čaroben, ker je to nov začetek, te po oddaji pridem iskat in se poročiva." 

Več o tem TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.