Magazin > VIP
3670 ogledov

Nič čudnega, da ima naša zvezdnica pri skoraj 50 sanjsko telo, ko pa je to

Špela Kastelic Instagram
To so skrivnosti njene popolne postave ...

Že celo življenje vsaj eno uro na dan telovadi, zato nič čudnega, da je pri 47 letih še vedno videti, kot bi jih štela 20. Špela Kastelic, podjetnica, ki jo je Slovenija spoznala v resničnostnem šovu Vražje dame, pravi, da ji brez športa živeti ni. Vsakodnevno se ukvarja s pilatesom, dela vaje z lastno težo in prisega na vibracijsko vadbo. Edini šport, ki ga ne mara, je tek. Nedavno pa je razkrila, da poleg športa, prisega tudi na zelo zdravo prehrano.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by spela kastelic — be you (@spelakastelic)

Pravi, da je preprosto, a kakovostno. Nedavno je na Instagramu pokazala, kako je videti njeno kosilo, ki je vključevalo veliko kuhane zelenjave, losasa, jajce in avokado. "Obožujem sezonsko sadje in zelenjavo ter ribe, ki so na mojem jedilniku vsaj štirikrat tedensko. S službe grem na trening, nato pa na tržnico, kjer izbiram lahko hrano, ki mi da energijo, da se lahko popoldne vrnem na delo. Zelo rada jem solate, stročnice, za sladico pa polovico ananasa, mango ali jogurt s papajo in oreščki. Vse kuham na vodi, brez soli. Gre za preproste in hitre obroke, ki si jih pripravim v desetih minutah. Pomembne pa so dobre sestavine, dobro olivno olje in kakovostna zelenjava ter sadje iz tržnice v BTC-ju, kjer kupujem le pri dveh dekletih. Takšen jedilnik mi ustreza in mi da veliko energije za vsakodnevne obveznosti," pravi Špela in teh ni malo. Podjetnica je mamica hčerki in sinu, zjutraj pa mora poskrbeti še za celo četico živali. Nato se odpravi v svoj salon, kjer skrbi za postave strank, kar zahteva veliko fizičnega dela. Sredi dneva si nato vzame čas za svoj trening in zdrav obrok, nato pa se popoldne vrne v službo.

Po delu pa njenega dneva ni konec, saj svoj čas ob večerih zahtevajo tudi otroci in ljubljenčki. Čeprav je njen urnik pester, zna tudi uživati življenje in se pregrešiti, kot priznava: "Seveda si tudi jaz privoščim pico in aperol ter uživam življenje." O tem, kako se zna zabavati, smo že pisali, za mladosten videz namreč pravi, da nista pomembna le vadba in prehrana, pač pa tudi navihanost. Preverite TUKAJ. 

Komentarjev 3
  • jan631 16:33 19.april 2024.

    Za vas ima nekdo sansko postavo, če je samo suh? Poglej kakšno ovenelo kožo ima. Ustnice pa, da bi lahko skuhal pisker kisle župe.

  • Fulmmer 16:19 19.april 2024.

    Glavno da ima hrenovke namesto ustnic, res jo bo kdo po pomoti požrl...., brez senfa....

  • Pierre 13:45 19.april 2024.

    Plastična faca in suhljato telo, res sanjsko!!!

Sorodne novice