Magazin > VIP
7610 ogledov

Neverjetno: To je uspelo hčerki Janija Pavca!

Sara Pavec osebni arhiv
Hči Janija Pavca čez lužo žanje uspeh za uspehom.

15-letna Sara Pavec, hči glasbenika Janija Pavca, je že od malega kazala zanimanje za svet glasbe. "Jabolko ne pade daleč od drevesa. Igra klavir, violino in poje. Nič je ne silimo, ravno obratno. Jo moram kar malo nazaj držati, ker najstnice bi 'letele'. Če pa bo izrazila to željo v bodoče, ji bom seveda v oporo," je za Žurnal24 pred tremi leti povedal Pavec.

In res - Sara si želi postati glasbenica. Trenutno se mudi v Los Angelesu v Ameriki, kjer je posnela tri avtorske pesmi, za katere je napisala besedilo. “Kakšne zvrsti in kaj so ustvarili, boste slišali kmalu,” skrivnostno pove Pavec. 

Lepotici se je priložnost odprla tudi v filmskih vodah: “V januarju se je v Los Angelesu udeležila avdicije, na kateri so bili različni agenti za glasbo in film. Dobila je kar nekaj ponudb za sodelovanje pri različnih projektih in sprejela ponudbo za snemanje mladinskega filma produkcije Starz tv, to pa združila še s snemanjem pesmi v glasbenem studiu."

Sara Pavec | Avtor: osebni arhiv osebni arhiv

Sara, ki je pred kratkim zaključila osnovno šolo, je sanjala o srednji šoli v tujini. “Dogovorili smo se, da bo vsaj še srednjo šolo opravila doma. Odločila se je za smer turizem, saj ji tuji jeziki zelo ležijo in bo s tem pridobljeno znanje le še nadgradila. Njen cilj in želja je seveda postati glasbenica. Se pa zaveda, da so njene sanje eno, realnost pa včasih čisto druga. Vesel sem, da ostaja na trdnih tleh in da v tem, kar ustvarja, tudi uživa. Želi si predvsem, da bodo pesmi, ki jih ustvarja, všeč tudi drugim in da bo imela svoj krog poslušalcev, za katere bo lahko nastopala,” ponosno pove njen oče.

Jani ima za sabo že veliko let glasbe in šovbiznisa, zato hčerki, ki že trdno koraka po tej poti, svetuje: “Pri ustvarjanju moraš ostati zvest sam sebi, svojim sanjam, svojim čutenjem, in če delaš iz srca, to občutijo tudi drugi in tako je uspeh skoraj zmeraj zagotovljen. Večkrat pa pride ravno takrat, ko ga najmanj pričakuješ. Tudi če uspeh ni na ravni, ki jo sanjaš, si vesel, da lahko delaš to, kar te veseli in izpopolnjuje.”

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 6
  • miha3 06:12 29.avgust 2024.

    Gotovo je realnost bistveno slabša kot je napisano/prikazano. 🤣😎

  • Pierre 15:35 28.avgust 2024.

    Bi rekel da ima usta že predelana pri petnajstih...sicer pa BMK!

  • VseVed 10:51 28.avgust 2024.

    Oči potegnil iz štumfa denar od preprodaje ukradenih avtomobilov...