Magazin > VIP
6451 ogledov

Nepridipravi nad Tjašo Kokalj

Tjaša Kokalj Mediaspeed
Vzeli so ji nekaj, kar ji predstavlja tudi velik del posla.

Prejšnji teden so turški hekerji zasegli enega najbolj obleganih Instagram profilov pri nas, profil lepotice, voditeljice, novinarke in blogerke Tjaše Kokalj. Tjaši se je sprva verjetno porušil svet, saj ima na Instagramu več kot 45 tisoč sledilcev, kar močno vpliva tudi na njene posle. Podjetja za svojo promocijo namreč pogosto najemajo vplivneže z čim večjim številom sledilcev.

Ryan Secret Magazin Šestletni sin Slovenke dobro služi z Instagramom

"Moja prvotna reakcija v sredo zvečer pa je bila ravno nasprotno od skulirane, saj sem v enem trenutku mislila, da se mi svet podira, potem sem se že znašla v nekem slabem vohunskem filmu z rusko mafijo, nato me je popadel bes in strah pred tem, kako dejansko nemočni smo, če želi nekdo vdreti in vzeti moje podatke. Spraševala sem se, kaj mi lahko še vse vzame in šla spreminjati vsa gesla, ki so kaj pomembna," je opisala neljubi dogodek. A na koncu ohranila mirno kri in po dveh dnevih in nekaj truda svoj profil dobila nazaj. Kako to ob neljubem dogodku kar najhitreje rešiti, je opisala tudi na svojem blogu TK Swat:

"Šla sem na Instagram aplikacijo in se želela prijaviti v profil @tjasa_kokalj_jerala_18091 (sprva sem se prijavljala v @tjasa_kokalj_jerala, ampak tega profila ni bilo več). Jasno, da me ni spustilo notri, ampak imela sem opcijo v primeru, če imaš težave pri prijavljanju v račun. Navesti/izbrati moraš razlog, zakaj imaš težavo ob prijavi in ena od možnosti je tudi, da so ti vdrli v profil. Sistem te vodi na obrazec, kjer na kratko napišeš, kaj se je zgodilo (žal si nisem delala screenshote in do sedaj kakšno stvar že malce pozabila) in ko to odpošlješ, te kmalu kontaktira Instagram ekipa z novim mailom, kjer moraš še enkrat napisati kratek opis, kako si izgubil dostop do svojega računa. Navesti moraš datum, do katerega si lahko nazadnje imel dostop do svojega računa, vsa svoja prejšnja uporabniška imena ter mail ali številko mobilnega telefona, ki si jo vnesel pri registraciji računa. Odgovorila sem takoj, na njihov odgovor pa sem čakala dva dni. Prijateljica me je pomirila, da je to običajen reakcijski čas   Danes popoldan pa sem dobila nov mail od Instagrama s kodo, ki sem jo morala napisati na papir, skupaj z imenom, priimkom in uporabniškim imenom ter papir podržati zraven svojega obraza, tako da tudi vidi roka, v katerem ga držim. Čez dobro uro so prišla še zadnja navodila, kako ustvarim novo geslo, potrdim in povežem moj mail z Instagram profilom in bila sem nazaj!"

Jan Robin Magazin Naš voditelj in botanik mokri sanje celo Avstralcem!

Podoben incident se je zgodil še eni naši blogerki, in sicer Bojani Ksela Rose

 

Komentarjev 4
  • miki1234 08:31 09.avgust 2018.

    who cares...

  • Majazmaja 09:24 08.avgust 2018.

    A spet? Ona ima pa res 'smolo' oz. le lansira članek, ko zasumi, da se o njej ne piše (dovolj).

Sorodne novice