Magazin > VIP
2612 ogledov

Nemška nogometna legenda v zvezi z dekletom svojega pokojnega sina?

michael ballack instagram
Michael Ballack je sina izgubil leta 2018. Emilio je dočakal le 18 let.

Emilio Ballack, sin nekdanjega nemškega nogometnega reprezentanta Michaela Ballacka, se je smrtno ponesrečil med vožnjo s štirikolesnikom v bližini družinskega doma v kraju Troia na Portugalskem.

Portugalski mediji so pisali, da se je 18-letnik peljal po razgibanem terenu blizu doma, ko se je vozilo prevrnilo nazaj in padlo nanj. Emilio se je nemški nogometni legendi rodil v zakonu s Simone, s katero ima še dva sinova.

Ballack je sedaj že nekaj časa v zvezi s 24-letno Sophio Schneiderhan. Mediji so poročali, da je bila lepotica nekoč Emilievo dekle, kar je Ballack sedaj zanikal.

Ob skupni fotografiji je zapisal: "Medijska poročanja so me prisilila k naslednjim pojasnilom: Moja partnerica Sophia ni niti bivša punca mojega pokojnega sina niti ni bila nikoli njegova prijateljica." Ballack je še zagrozil, da bo proti medijem, ki širijo neresnice, sprožil pravne postopke.

Sophia je v Münchnu znan obraz, njen oče je ortoped, njena mama pa je bila manekenka. 

Par, ki je skupaj od leta 2022, svojo zasebnost varuje, zato so skupne fotografije redkost.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.