Magazin > VIP
24 ogledov

Neil Patrick Harris napovedal skorajšnjo poroko

Neil Patrick Harris, David Burtka Žurnal24 main
Številni Newyorčani so se razveselili petkove novice, da je njihova zvezna država uzakonila istospolne poroke. Med njimi tudi Neil Patrick Harris, ki se bo končno lahko poročil z dolgoletnim partnerjem.

Neil Patrick Harris, znan predvsem po svoji vlogi Barneyja iz serije Kako sem spoznal vajino mamo, se je zelo navdušil nad petkovo novico o sprejetju zakona, ki omogoča poroke istospolnih partnerjev v zvezni državi New York. "Sprejet je bil! Enakopravnost porok v New Yorku! Napredek! Hvala vsem, ki ste trdo delali na tem! To je zgodovinski večer," je po odločitvi senata zapisal na svojem Twitter profilu.

Včeraj pa je igralec dodal še objavo, da bi se rada z dolgoletnim partnerjem Davidom Burtko tudi sama poročila. "Z Davidom sva zaprosila drug drugega več kot pet let nazaj," je zapisal Neil. "Že leta nosiva zaročna prstana ter čakava na primeren trenutek."

Neil in njegov partner sta lani postala starša osemmesečnih dvojčkov Harperja in Gideona, rojenih s pomočjo nadomestne matere.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.