V hali L56 na Litostrojski cesti v Ljubljani je na silvestrovo v zakonski jarem skočila Ana Roš. Večno zvestobo je obljubila poslovnežu Urbanu Stojanu. Kakšno obleko je nosila naša kuharska mojstrica, si lahko ogledate TUKAJ.
Kot poroča MMC, je bilo 400 svatov, med katerimi so bili tudi Katarina Čas, Bojan Križaj in Mojca Mavec, mladoporočenca pa sta med drugim zapela Vlado Kreslin in Hannah Mancini.
Ana je lastnica dveh Michelinovih zvezdic, zato mnoge zagotovo zanima, s čim je na ta veliki dan postregla gostom.
Hrano so stregli na različnih postajah, ena je ponujala tacose, druga hrano iz kobariškega in širšega "zahodnega konca Slovenije s pršutom Sima Komela, salamami iz Drežnice ter tolminskimi siri", pišejo na spletni strani Odprta kuhinja, ki še razkriva, da so gostom ponudili tudi testenine s paradižnikovo omako in rikoto. Na poroki so stregli tudi suši in juho ramen, ob dveh zjutraj pa so v halo prinesli burek. Gostom pa sta bili na voljo tudi sarma in potica, ki si jo je zaželel ženin.
Burek je pripravil pristni šiptar iz ljubljanske trznice
Rošova. Ti kj nakažemo, da novš jokala, da se še zdj pobiraš ti Bogi otrok od corone. Sramota kva denar naredi. Po treh mesecih pred oltar. To naredi samo umsko neurovešena oseba, ki vse pretvarja u evre. Keš Pi.....
Najboljši je bil seveda BUREK s 3 Michelinovimi zvezdicami!!!!