Magazin > VIP
5526 ogledov

Ne boste verjeli, kaj se je med nastopom dogajalo Blažu Švabu!

blaž švab
Da se to dogaja, si nismo mislili.

Pevec Modrijanov Blaž Švab je pred kratkim gostoval v podkastu Fejmiči, v katerem je razkril neprijetnosti, ki so se mu zgodile med nastopom na veselicah. Kljub temu da je večina občinstva nad njihovimi nastopi navdušena, se pred odrom kdaj pa kdaj pojavijo posamezniki, ki odkrito pokažejo, da jim pevci niso všeč.

Tako se je Blažu enkrat zgodilo, da mu je neki moški, ki je stal v prvi vrsti, uro in pol kazal sredinca. “To me je včasih metalo s tira, moraš imeti kar jeklene živce,” je iskreno povedal Blaž, ki je doživel tudi, da je nekdo vanj vrgel steklenico in celo klop. “Dobro, da je moj brat videl, da oseba namerava na oder vreči celo klop. Nemudoma ga je ustavil in se pogovoril z njim,” je razkril priljubljeni pevec.

Zadnji incident pa se je zgodil dva tedna pred njegovo udeležbo v podkastu. “Na veselici je bila neka ženska srednjih let, prijazna. Eno uro in pol mi je kazala, da sem nor in da ji gre zaradi mene na bruhanje. Nato pa je s prstom pokazala na Sergeja in sporočila, da on ni nor in da je v redu. Razmišljal sem, kaj naj naredim, ali naj pokličem varnostnike. A videl sem, da je veliko pojedla in popila, zato sem jo pustil pri miru,” je dodal Blaž, ki je povedal tudi, da takih pripetljajev ni veliko in da zelo uživa na veselicah, kjer ljudje držijo skupaj in se skupaj veselijo. 

Zanimivo izkušnjo z odra je v začetku junija imel tudi pevec Luka Basi. Ker je pevec znan po tem, da na odru daje vse od sebe, je bilo tako tudi na koncertu v Kočevju. Ko je pred občinstvom pokleknil, so se mu na predelu mednožja strgale hlače. Luka je situacijo mojstrsko rešil in nadaljeval s koncertom, kot da se ne bi nič zgodilo. Posnetek neprijetnega trenutka pa je objavil na družbenih omrežjih. "Ko hlače enostavno ne zdržijo vzdušja, ki ste ga včeraj pričarali v Kočevju. Vse je enkrat prvič. KOČEVJE, še enkrat hvala, bili ste fenomenalni, da nas niti ta pripetljaj ni ustavil!" je zapisal ob videu, ki si ga lahko ogledate TUKAJ.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Avatar Jašna53
    Jašna53 08:54 27.avgust 2024.

    A mu je ud nabreknil skoraj do eksplozije???

  • Avatar Garancija
    Garancija 09:01 26.avgust 2024.

    Verjamemo če tudi nismo prebrali