Magazin > VIP
15341 ogledov

Naša resničnostna zvezdnica popisala zgodbo o trideset let mlajšem ljubimcu

Anna Paynich Osebni arhiv
Resnična zgodba Slovenke, ki jo je trideset let mlajši ljubimec popeljal v svet orgazmov.

Resničnostna zvezdnica, oblikovalka in duhovna učiteljica Anna Paynich (Kmetija, Masterchef) je izdala svojo tretjo knjigo, ki ji je dala naslov Usodna energija. Gre za resnično erotično zgodbo. "Vsak, ki jo bo prebral, bo deležen ogromnega darila in celostne spremembe na področju seksa, ljubezni in orgazmov," obljublja Anna. 

Gre za resnično zgodbo o čudoviti Slovenki, ki se ni zavedala vse svoje lepote, dokler v njeno življenje ni vstopil trideset let mlajši moški. Podrl je vse njene zakoreninjene vzorce o seksu, preskočil je vse ovire v njenih prepričanjih brez orgazmov. Naložil ji je nov program popolne svobode in osvobojenosti do užitkov in naslade brez omejitev.  Postala je brezmejna v svojem življenju, v svojem odnosu do sebe, v sprejemanju sveta in sebe v polnosti. 

"Noro uživam v trenutku. Prijateljice me sprašujejo, kaj se dogaja z menoj, da sem tako srečna in pozitivna. Se mi na obrazu vidi, da doživljam močne in sladke orgazme? Zdi se mi, da niti v sanjah ne bi pomislile, da se mi to resnično dogaja. Kako bi prebledele, če bi izvedele, da je to trideset let mlajši moški," je le nekaj žgečkljivih stavkov iz Annine nove knjige, ki je v poduk mnogim ženskam in moškim, ki so zablokirani na področju spolnosti. "Nikoli ni prepozno za užitke in strast, ko si resnično odprt in povezan s svojo globino, takrat se tudi spolnost preobrazi v tantrično, senzualno izkušnjo. Bralec skozi zgodbo spoznava sebe, svoje omejitve, vzorce in jih na lahkoten način spušča, preobrazi v radost in doživi več aha trenutkov.  Zase dobi nove vpoglede in tantrično izkušnjo skozi svoje telo. Močna energija zgodbe in pripovedovanja, bralca ponese v željo po boljših, izpolnjenih in globjih odnosih," še dodaja Anna. 

Anna Paynich | Avtor: POP TV POP TV

Novo na Joongli!

Komentarjev 2
  • izzzy 08:22 22.oktober 2020.

    Ta ženska je stara 40 let... in opisuje kako jo 30 let mlajši? Kaj to promovirate?

Sorodne novice