Magazin > VIP
2655 ogledov

Naša misica si kljub malčku in dojenčku vsak dan privošči to

Nataša Pinoza Facebook
Za mnoge ena naših najlepših lepotic še vedno zelo dobro ohranja svoj stas …

Se še spomnite Nataše Pinoza, ki je leta 2006 postali miss Universe Slovenije? Lepotica nikoli ni izstopala po škandalih in čeprav je redna gostja družabnih prireditev, se je s poroko, leta 2014, in rojstvom svojega prvega sina, leto kasneje, skoraj povsem umaknila iz medijev.

Nataša Pinoza | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Sevničanka se je na sanjskem posestvu Pule leta 2014 poročila s podjetnikom Petrom Grilcem, leta 2014 sta dobila sina Davida, lansko leto pa se je družinica še povečala. Natašo smo z njenima fantkoma, štiriletnikom in deset meseca starim dojenčkom srečali na pikniku Zvezde pod klobuki, kjer je bila videti fantastično. Le kako mladi mamici to uspeva? Nataša pravi, da je vedno skrbela za svojo fizično kondicijo in da se to zaradi materinstva ni prav nič spremenilo. Še vedno si skoraj vsak dan odtrga uro zase, ki jo preživi v telovadnici. Nič čudnega, da je tudi po dveh porodih še vedno videti kot leta 2006, ko je nosila lepotno lento.

Po Natašinih stopinjah pa gre tudi že njen starejši sin, ki ga mamica pridno vozi na avdicije. Pravi, da bolj iz tega razloga, da se malček znebi strahu pred nastopanjem, kar mu bo kasneje v življenju zelo koristilo, kot meni Nataša. 

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.